O Oxysolar Zeptopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Selam EA FC24 de tek kişi oynarken rakibin üzerinde bir ok beliriyor onu kapatamıyorum oyun içerisinde bug oluşuyor o ok ekranın her yerinde geziyor bazen, onu kapatabilirsem düzelecek nereden kapanıyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Selam EA FC24 de tek kişi oynarken rakibin üzerinde bir ok beliriyor onu kapatamıyorum oyun içerisinde bug oluşuyor o ok ekranın her yerinde geziyor bazen, onu kapatabilirsem düzelecek nereden kapanıyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 14 Şubat 2024 #2 “Oyuncu bazlı zorluk endikatörü” (Player Based Difficulty Indicator) diye bir ayar var. Onu kapatmanız lazım. Oynanış ayarlarındaydı sanki. Artı 0 Eksi
“Oyuncu bazlı zorluk endikatörü” (Player Based Difficulty Indicator) diye bir ayar var. Onu kapatmanız lazım. Oynanış ayarlarındaydı sanki.
KS KS O Oxysolar Zeptopat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2024 #3 holywitcherofrivia dedi: “Oyuncu bazlı zorluk endikatörü” (Player based difficulty ındicator) diye bir ayar var. Onu kapatmanız lazım. Oynanış ayarlarındaydı sanki. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim aylardır bir türlü kapatamadım derdime çare oldun (oynanış kısmı değil de görsel kısmında) Artı 0 Eksi
holywitcherofrivia dedi: “Oyuncu bazlı zorluk endikatörü” (Player based difficulty ındicator) diye bir ayar var. Onu kapatmanız lazım. Oynanış ayarlarındaydı sanki. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim aylardır bir türlü kapatamadım derdime çare oldun (oynanış kısmı değil de görsel kısmında)