EA FC24'e gelen güncelleme sonrası live editor çalışmıyor

Jumbo Garidess

Hectopat
Daha fazla  
FC24 bugün sabah güncelleme aldı. 25 çıkalı aylar oldu ama garip bir şekilde bugün oyuna güncelleme getirdiler. Bu getirdikleri güncelleme insanların hem modlarını hem de live editorlerini bozdu. Mod veya live editorun güncelleme alıp almayacağı hakkında fikri olan var mı? Veya bu güncelleme bariyerini geçip live editorü kullanmanın bir yolu var mı?

Bugün güncelleme sonrası benim hiç açılmadı ne yapmam gerekir Bilgisi olan var mı

Ben de güncelledikten sonra oyun normal olarak açılıyor fakat Live Editor ile girince maalesef açılmıyor nasıl çözeceğiz? Yeni Live Editor güncellemesi mi beklemeliyiz

Selamlar dostum. İyi sosyaller.
Bende aynı sorunda muzdaribim internet dolaşırken şöyle bir video buldum fakat ne olduğunu çözemediğim için indirmedim ama yorumlar çalıştığını dair şeyler söylüyör gerçek de olabilir sahtede emin olamadığım için ben yapmadım ama denemek istersen videonun linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer denersen ve sorun düzelirse lütfen buraya tekrar yazmayı unutma ki bizde deneyelim

Bu çözüm bende işe yaradı. Size de videodaki altyazıları açıp net bir şekilde dediklerini yapmanızı öneririm. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…