EA Games / Epic Games FC24 Açılmıyor

Rsnplays

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir vakit evvel EA Games ve Epic Games'in ortak indiriminden FC24 oyununu satın aldım. Oyunu HDD'den silip, yeninden SSD'ye kurdum. Ancak oyun açılmıyor.
Oyunu başlatınca gelen EA ekranı geliyor, sonra EA Games uygulaması kendini kapatıp açmış gibi hareket edip hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. İnternette bulduğum tüm çözümleri denedim ancak başarılı olamadım. Sorunu nasıl çözebilirim? Bilen varsa çok makbule geçer. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de benzer sorunlar oluyor bazen. Ea Play'i ve Steam'i online/offline modlar arasında geçerek oyunu açmayı denediğimde açılıyor. Deneyebilirsiniz.

Yani bir kez iki uygulamadan birini offline moda alıp açmayı deneyin. Olmazsa online'a alın ve öyle deneyin vs. gibi.

Merhaba. Evet, yeniden başlatma, EA Apps'i silip yükleme gibi bir çok yolu denedim. Çözüm bulamadım. Offline moduna dahi açılmıyor oyun. Geçiş yapmayı da denedim ancak sonuç aynı malesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…