EA Games hesabım çalındı

DenizCan2727

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, bugün EA hesabım çalındı ve e-postası değiştirildi hesap hakkında tek bildiğim şey çalınmadan önceki mail ve şifre + çalan kişinin e-postası EA mail attım ama içim hiç rahat değil. Onun dışında önerisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir virüs taraması yap virüs olma ihtimali uüksek

Virüs taraması yaptım sıkıntı yok diğer hesapları da kurtardım bir şey yedeklemeden formatladım PC'yi tertemiz şu an EA hesabına ulaşamıyorum sadece.

benim de hesabı çalmışlar sen ne yaptın işlem olarak ben hesaba hiçbir şekilde giremiyorum kolay geslin

Arkadaşlar benim hesabıda olegzaharovfs5713@rambler.ru isimli biri ele geçirmiş. Gerçekten çok garip şifre değiştirmek içinde adamın mail hesabı gerekiyor sonsuz döngüye giriyor. Ne yapmak lazım tam olarak ?

Benim hesaba aynı rumbler.ru mail tanıtmış bende tedirgin oldum dene dene en google ile giriş yapayım dedim böyle oldu

Bende nasıl olduysa bir şekilde şifreyi değiştirdim, doğrulama kodlarını vs. güçlendirdim. Tam e-mailime bakarken Steam'den Steam Account Recovery diye bir posta geldi. Adamın biri Steam hesabıma girmeye çalışıyor.

Sanırsam komple e-mailimi kaptırmışım...

Benim de hesabı çalmışlar sen ne yaptın işlem olarak ben hesaba hiçbir şekilde giremiyorum kolay geslin

Kanka canlı destek başka hiçbir şekilde çözemessin içerik üreticilerine yazdım şans eseri gördüler

EA de Türkçe bulamadım çeviri yardımı ile canlı destekten aldım sana maili soruyor hesabında senin olan maili bağlı platformları soruyor oyunları falan öyle yoksa maile dönmüyorlar.

Dostum hızlı anlatıyorum iyi dinle yardımcı olacağım sana.
Benim de hesabım çalındı *****ru@hotmail.com diye bir Rus hesap, bu yaygın bir durum ikili doğrulama çok önemli bu yüzden, neyse devam ediyoruz. Öncelikle bir Outlook'ya da Gmail hesabı açıyoruz, sıfırdan bu yeni hesap ile EA Play'e kayıt olacağız, sonrasında Google amcaya "EA Play Support" yazıp ilk çıkana tıklayacağız, sağ üstten login olduktan aşağıdaki herhangi bir uygulamaya tıklayıp (FIFA23, Star Wars, UFC) gelen sayfayı Türkçeye çevirip " Hesap Desteği" olana tıklıyoruz iki seçenek var zaten yan yana. Orada "Saldırıya uğramış hesabımla ilgili yardıma ihtiyacım var" yazan yere tıkladıktan sonra açılan sayfanın en altında ya da sağ üstte ülke seçeneği var, orayı, eğer değilse "United States" yani Amerika yapıyoruz. Sayfa yenilenir gibi olacak, bekliyoruz, gelen sayfayı da Türkçeye çevirip BİZE E-POSTA/ bizimle SOHBET ET seçeneklerinden 'bizimle sohbet Et'i seçiyor yan tarafta Google Translate'i açıyoruz. Sağ altta yetkili kişiyle konuşmaya başlıyoruz ve bu esnada çalınan hesabımızda bir yandan açık bırakıyoruz ki oradaki yetkili kişi hesabın senin olduğunu teyit etmek adına kod göndersin ya da sana daha önce ilk kaydolurken atılan mailleri isterse verebilesin. Kod gönderimi sağlandıktan ve hesabını aldıktan sonra giriş yapıp hesabına derin bir oh çekmeden hemen önce güvenliği arttırıyorsun. Önce mailini sonra EA Play'deki şifreleri değiştiriyorsun iki adımlı doğrulama, cep telefonu ile doğrulama ve ikincil kurtarma e postasını ekliyorsunuz hatta yedek kodlar var onları da hepsi bu kadar, umarım başarılı olursun Haberdar et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…