I ixpez Zeptopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #1 EA'dan BF1 indirirken işlemciyi %40 kullandığını fark ettim ve işlemci 75 dereceye çıkıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir?
EA'dan BF1 indirirken işlemciyi %40 kullandığını fark ettim ve işlemci 75 dereceye çıkıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 14 Şubat 2025 #2 ixpez dedi: EA'dan BF1 indirirken işlemciyi %40 kullandığını fark ettim ve işlemci 75 dereceye çıkıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdiği için SDD ve işlemciyi indirme bitene kadar kullanır. Çözümü ise indirmeyi iptal etmek.
ixpez dedi: EA'dan BF1 indirirken işlemciyi %40 kullandığını fark ettim ve işlemci 75 dereceye çıkıyor. Bunun sebebi ve çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunu indirdiği için SDD ve işlemciyi indirme bitene kadar kullanır. Çözümü ise indirmeyi iptal etmek.