hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 28 Eylül 2021 #1 Game Pass ile gelen EA Games'e Türkçe yama yapabilir miyim? EA Games'de bulunan ve orijinal Türkçe olan oyunun dosyalarına girip Türkçe yapmam lazım ama bu dosyayı değiştirmek için gerekli izne sahip değilsiniz diyor. Kendime nasıl izin veririm?
Game Pass ile gelen EA Games'e Türkçe yama yapabilir miyim? EA Games'de bulunan ve orijinal Türkçe olan oyunun dosyalarına girip Türkçe yapmam lazım ama bu dosyayı değiştirmek için gerekli izne sahip değilsiniz diyor. Kendime nasıl izin veririm?
Ömer Faruk Çift Megapat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 602 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et veya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu şekilde Football Manager 2021 dosyalarına ulaşmıştım. Hala işe yarıyordur diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et veya Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben bu şekilde Football Manager 2021 dosyalarına ulaşmıştım. Hala işe yarıyordur diye düşünüyorum.