Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #1 Arkadaşlar durduk yere hesabım devre dışı bırakılmış neden olduğunu da bilmiyorum. Sizce neden, nasıl çözerim?
Arkadaşlar durduk yere hesabım devre dışı bırakılmış neden olduğunu da bilmiyorum. Sizce neden, nasıl çözerim?
Szymanski1907 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #2 Hellw1n dedi: Eki Görüntüle 2143200 Arkadaşlar durduk yere hesabım devre dışı bırakılmış neden olduğunu da bilmiyorum. Sizce neden, nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Destekle iletişime geçmeye çalışın.
Hellw1n dedi: Eki Görüntüle 2143200 Arkadaşlar durduk yere hesabım devre dışı bırakılmış neden olduğunu da bilmiyorum. Sizce neden, nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Destekle iletişime geçmeye çalışın.
Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #3 Szymanski1907 dedi: Destekle iletişime geçmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Başka hesapla girmeye çalışıyorum tanımadığım bi gmail zaten kayıtlı diyor ve bakın böyle bir şey gösterdi
Szymanski1907 dedi: Destekle iletişime geçmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Başka hesapla girmeye çalışıyorum tanımadığım bi gmail zaten kayıtlı diyor ve bakın böyle bir şey gösterdi
Szymanski1907 Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #4 Hellw1n dedi: Başka hesapla girmeye çalışıyorum tanımadığım bi gmail zaten kayıtlı diyor Eki Görüntüle 2143215ve bakın böyle bir şey gösterdi Genişletmek için tıkla... Tanımadığınız bir gmail kayıtlı ise büyük ihtimalle hesabınızı çalmışlar. 21 Kasım'da ban yemişsiniz.
Hellw1n dedi: Başka hesapla girmeye çalışıyorum tanımadığım bi gmail zaten kayıtlı diyor Eki Görüntüle 2143215ve bakın böyle bir şey gösterdi Genişletmek için tıkla... Tanımadığınız bir gmail kayıtlı ise büyük ihtimalle hesabınızı çalmışlar. 21 Kasım'da ban yemişsiniz.
Hellw1n Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 392 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #5 Szymanski1907 dedi: Tanımadığınız bir gmail kayıtlı ise büyük ihtimalle hesabınızı çalmışlar. 21 Kasım'da ban yemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama hesaba girebiliyorum fakat girdiğim zaman hesap kısıtlandı sadece kısıtlı özelliklere erişebilirsiniz falan diyordu
Szymanski1907 dedi: Tanımadığınız bir gmail kayıtlı ise büyük ihtimalle hesabınızı çalmışlar. 21 Kasım'da ban yemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Ama hesaba girebiliyorum fakat girdiğim zaman hesap kısıtlandı sadece kısıtlı özelliklere erişebilirsiniz falan diyordu