Steam üzerinden Battlefield 1 aldım aldıktan sonra yükledim ve oynamak istedim. Sonrasında EA Launcher açıldı ve hata verdi. Masaüstünde her şeyi kapatıp EA Launcher geri açtım ve Steam hesabım ile ilişkilendirmek istediğimde bana ait olmayan farklı bir e-posta karşıma çıktı. Şifremi değiştiremiyorum. EA desteğe ulaşmak istedim fakat web sitesinde hiçbir şey anlamadım. Bilen biri varsa bana detaylı bir şekilde anlatabilir mi? Nasıl canlı desteğe geçebilirim?
Benim de çalınmıştı fakat ben girebiliyordum Steam'de açık EA hesabım canlı desteğe yazıp her şeyi yazdım dedim e postayı değiştirmişler sonra dedim FC 25'im var benim satın aldığıma dair fatura attım sonra hesabın e postasını değiştirmek için talep oluşturdum değiştirdiler.
Benim de çalınmıştı fakat ben girebiliyordum Steam'de açık EA hesabım canlı desteğe yazıp her şeyi yazdım dedim e postayı değiştirmişler sonra dedim FC 25'im var benim satın aldığıma dair fatura attım sonra hesabın e postasını değiştirmek için talep oluşturdum değiştirdiler.