MelihUyar Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #1 Nerden ilişkilendireceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Noithres Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 97 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #2 MelihUyar dedi: Nereden ilişkilendireceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Game Pass? Ha şu Xbox olan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2022
MelihUyar dedi: Nereden ilişkilendireceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Game Pass? Ha şu Xbox olan mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #3 EA Play için soruyorsanız, PC'de olmuyor. Steam üzerinden alınan EA Play farklıdır. PS, Xbox ve Origin aboneliği de farklıdır.
EA Play için soruyorsanız, PC'de olmuyor. Steam üzerinden alınan EA Play farklıdır. PS, Xbox ve Origin aboneliği de farklıdır.
MelihUyar Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #4 Ea play gamepass for pc için gelince hesapları bağlamak gerekiyormuş da. Önceden bağlıyım dedim bağlayamadım olay bu. Yener K. dedi: EA Play için soruyorsanız, PC'de olmuyor. Steam üzerinden alınan EA Play farklıdır. PS, Xbox ve Origin aboneliği de farklıd Genişletmek için tıkla... Game Pass için bağlarken bir andan da steam e de bağlıyım diye düşünmüştüm.
Ea play gamepass for pc için gelince hesapları bağlamak gerekiyormuş da. Önceden bağlıyım dedim bağlayamadım olay bu. Yener K. dedi: EA Play için soruyorsanız, PC'de olmuyor. Steam üzerinden alınan EA Play farklıdır. PS, Xbox ve Origin aboneliği de farklıd Genişletmek için tıkla... Game Pass için bağlarken bir andan da steam e de bağlıyım diye düşünmüştüm.
rocpai212 Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 462 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #5 MelihUyar dedi: Nerden ilişkilendireceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... sorunu çözdün mü dostum bende bağlayamadım xbox game pass sahibiyim ama ea play oyunları görünmüyor
MelihUyar dedi: Nerden ilişkilendireceğimi bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... sorunu çözdün mü dostum bende bağlayamadım xbox game pass sahibiyim ama ea play oyunları görünmüyor
MelihUyar Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2021 #6 rocpai212 dedi: sorunu çözdün mü dostum bende bağlayamadım xbox game pass sahibiyim ama ea play oyunları görünmüyor Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasına girdiğinde direk bağlamak için bir seçenek çıktı. Oradan bağladım. Sanırım EA Play gelmeden önce bağlanmıyordu emin değilim. Denemiştim ama bulamamıştım burada dediğim gibi.
rocpai212 dedi: sorunu çözdün mü dostum bende bağlayamadım xbox game pass sahibiyim ama ea play oyunları görünmüyor Genişletmek için tıkla... Xbox uygulamasına girdiğinde direk bağlamak için bir seçenek çıktı. Oradan bağladım. Sanırım EA Play gelmeden önce bağlanmıyordu emin değilim. Denemiştim ama bulamamıştım burada dediğim gibi.