Ben 6 ay önce 2.el PS4 aldım. FIFA20 hesabı adamın üstüne kayıtlı olduğu için hotmail falan hep onun üstüne. Ben şimdi FIFA21 almayı düşünüyorum fakat alınca yine direkt adamın hotmaili üstüne kayıt olacak bunu kaldırmanın bir yolu var mı?
FİFA 21 i PSN üzerinden almayacak mısınız?EA hesabı için hotmailini alıp EA'in sitesinden yapmam gerekiyor değil mi?
Evet, aslında şöyle biz arkadaşla oyunu ortak alıp hesabı PSN hesabını ana hesap olarak etkinleştirmemi ne onun gibi bir şey yapacağız ama benim hesabım üzerinden alırsak hotmail o adamın üstüne kayıtlı oluyor. Eğer arkadaşın hesaptan alırsak sonra onun hesabını benim PS4 ümde ana hesap olarak aktif edersek yine o adamın hotmailine mi kayıtlı olur asıl sorum bu biraz karışık oldu ama.
Online için alıyordum zaten ahh psn hesabı içindeki bilgileri sıfırlama gibi bişi yok mu yaw adam da vermek istemiyor hotmailini fifa 20 yi de bu tarz yapmıştık aslında adama güvenmiştim o da kodu göndermişti sıkıntısız devam etmiştik de ya vermezse diye ihtimal hep varYok kardeşim arkadaşının üstüne kayıt olur ama Online girmek istersen iş sıkıntıya girer. Adamın hotmaili ile girebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.