alper4 Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:06 #1 EA'dan gireceğim AYT'ye aralıkta başlamayı düşünüyorum, yetişir mi? "Yazacağına çalış, yetişmeyecek deyince çalışmayı bırakacak mısın?" gibi şeyler yazmayın, sadece geçmiş sınavlara girmiş arkadaşlardan tavsiyeler için soruyorum.
EA'dan gireceğim AYT'ye aralıkta başlamayı düşünüyorum, yetişir mi? "Yazacağına çalış, yetişmeyecek deyince çalışmayı bırakacak mısın?" gibi şeyler yazmayın, sadece geçmiş sınavlara girmiş arkadaşlardan tavsiyeler için soruyorum.
amacor123 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 775 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Samanyolu Galaksisi Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:10 #2 Hocam neyi ne kadar bildiğinize ve ne kadar hızlı anladığınıza öğrendiğinize bağlı bu.
alper4 Femtopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:40 #3 amacor123 dedi: Hocam neyi ne kadar bildiğinize ve ne kadar hızlı anladığınıza öğrendiğinize bağlı bu. Genişletmek için tıkla... 0 ım diyebilirim.
amacor123 dedi: Hocam neyi ne kadar bildiğinize ve ne kadar hızlı anladığınıza öğrendiğinize bağlı bu. Genişletmek için tıkla... 0 ım diyebilirim.
W win 10 Decapat Katılım 19 Haziran 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:45 #4 alper4 dedi: 0'ım diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynı durumdayız bende kasım ortası gibi çalışmaya başlayacağım eşit ağırlık. TYT netlerin ne durumda.
alper4 dedi: 0'ım diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Aynı durumdayız bende kasım ortası gibi çalışmaya başlayacağım eşit ağırlık. TYT netlerin ne durumda.