EA ilk 40K yapılabilir mi?

hayribalaban

Femtopat
Merhaba, YKS'ye 2026'da gireceğim. Sıfırdan EA 40k yapabilir miyim? 4-5 tane denemeye girdim TYT netlerim 40'larda Max 4-5 matematik, AYT'de ise sözel soruları mantıkla yapabiliyorum ama matematik neredeyse 0. Şimdi çalışmaya başlasam günde çok uzun saatler çalışamıyorum Max 3.5-4 saat çalışabilirim, sınava neredeyse 14 ay kala ilk 40k gelir mi? Kapasitem fena değil diye düşünüyorum. En büyük sorunum matematik. Mert hoca Zero kampındayım bitmek üzere. O bitince TYT mata başlayacağım.

Gelmez *Düzenleme: Yks 2026 demiş çok rahat gelir

Gelmez diyenlere kulak asma, 14 ay da kafaya koyduktan sonra 10-20 k bile gelir, yeter ki kafanda ben bunu yapacağım de ve çalışma düzenini oturt, 1-2 gün uyup 3. gün bugün çalışmayayım yarın daha fazla çalışırım moduna girme sağlık veya ailesel bir sıkıntı olmadıkça aksatma programına uy, ve mümkünse telefon kullanımını azalt çünkü gerçekten kafanı ve odağını çok dağıtan bir ülke gündemine sahibiz.

Şimdiden başlayıp her gün 3-4 saat düzgünce çalışsan iyi seviyelere gelebilirsin, 14 ayda o sıralamaları yapmak imkansız bir şey değil ama kişiye bağlı tabii. Çalışırsan gelir, çalışmazsan gel(e)mez.

14 ay kala mı hocam ne 40k sı derece bile yapılır 14 aya merak etmeyin hatta şimdiden çalışmaya başlamanız iyi olmuş.

Matematik iyi yaparsan derece yaparsın ilk 3-4K şu an bu netlerle günde 10-12 saat çalışsan yine yapılır matematik netlerini artırırsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…