berko07 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 264 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine/Teknikeri 16 Mayıs 2023 #11 HayunQ dedi: Sizce bu fiyata bu oyunları almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben görür görmez aldım yani 200 TL para değil bu dönemde ki içinde barındırdığı oyunlar da güzel. Şu an hepsine yetecek sistemim olmasa da sistem aldığım zaman oynarım, kesinlikle değer hiç düşünmeden al derim.
HayunQ dedi: Sizce bu fiyata bu oyunları almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Ben görür görmez aldım yani 200 TL para değil bu dönemde ki içinde barındırdığı oyunlar da güzel. Şu an hepsine yetecek sistemim olmasa da sistem aldığım zaman oynarım, kesinlikle değer hiç düşünmeden al derim.
LocalBey Hectopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 139 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #12 HayunQ dedi: Sizce bu fiyata bu oyunları almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarını oynamayacaksan bile alınır. Büyük fırsat.
HayunQ dedi: Sizce bu fiyata bu oyunları almaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Oyunlarını oynamayacaksan bile alınır. Büyük fırsat.
HayunQ Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 230 Yer Kolombiya/Güney Amerika Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticaret 16 Mayıs 2023 #13 Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım alacağım. Bugün alacaktım indirim bitmiş ya Alabilenlere keyifli oyunlar diliyorum. Son düzenleme: 18 Mayıs 2023
Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Sanırım alacağım. Bugün alacaktım indirim bitmiş ya Alabilenlere keyifli oyunlar diliyorum.