Geçen sene FIFA 22 almıştım EA için Origin kurmuştum Gmail'im vardı onu yazdım fakat o Gmail'e 2 adımlı doğrulama eklemiştim sonra bilgisayar 1-2 oyundan virüslendi herhalde sonra gittim format attırdım internet kafeye sonra unuttum ki kod artık yok, hiç sorun çıkarmadı bugüne kadar fakat bugün FIFA 23'ten çıktım gittim dışarıdan geldiğimde oyunu açmaya çalıştım oturum aç diye uyarı verdi ara sırada yapıyordu ama doğrulama kodu istemiyordu şimdi de hesabın şifresi + Gmail'ini yazınca kod gönderiyor ve ben artık o Gmail'e erişemiyorum sonra diğer hesabıma geçtim oraya Gmail'e girmek için kod istedim sonra girdim kodu Gmail'e girmek için "30 gün sonra gelen kodu yazarak hesabınıza giriş yapabileceksiniz" ne ne ne ne 30 gün mü? Ben FIFA oynamadan duramam o kadar lig yaması vs. yaptım bir ara da kod göndermesini istemiştim onun süresi dolmuş falan filan şimdi ben 19 Ağustos'a kadar beklemek zorunda mıyım? Arkadaşlar bunu bir Bug'u veya çözümü yok mu? Varsa söylerseniz iyi olur çünkü berbat EA'nın launcherinden nefret ediyorum ki Allah'tan mod Manager'den başlatıyorum.
Moderatör bu sistem özelliklerini yazmama gerek yok değil mi? Yanlışlıkla RAM'i yazdım ne gerek varsa.
Kaç defa öne çıkaracağım artık?