Erdym Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Steam'den aldığım EA Play'deki oyunların hiçbiri açılmıyor. Birkaç saniye bekleyip EA'da bomboş bir ekran açılıyor. Eskiden EA üzerinden A Way Out indirmiştim o açılıyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2023
Steam'den aldığım EA Play'deki oyunların hiçbiri açılmıyor. Birkaç saniye bekleyip EA'da bomboş bir ekran açılıyor. Eskiden EA üzerinden A Way Out indirmiştim o açılıyordu.
Çözüm play as Eminem 11 Mart 2023 Electronic Apps uygulamasını silin. Buradan güvenlik duvarı ayarlarını varsayılan hale getirin. Ea App'i tekrar yükleyin ve bağlantıya izin verin.
Electronic Apps uygulamasını silin. Buradan güvenlik duvarı ayarlarını varsayılan hale getirin. Ea App'i tekrar yükleyin ve bağlantıya izin verin.
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 11 Mart 2023 #2 Electronic Apps uygulamasını silin. Buradan güvenlik duvarı ayarlarını varsayılan hale getirin. Ea App'i tekrar yükleyin ve bağlantıya izin verin. Artı 2 Eksi Çözüm
Electronic Apps uygulamasını silin. Buradan güvenlik duvarı ayarlarını varsayılan hale getirin. Ea App'i tekrar yükleyin ve bağlantıya izin verin.
KS KS Erdym Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 play as Eminem dedi: Electronic apps uygulamasını silin. Buradan güvenlik duvarı ayarlarını varsayılan hale getirin. EA App'i tekrar yükleyin ve bağlantıya izin verin. Eki Görüntüle 1697613 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şunun için o kadar uğraştım meğer 2 dakikalık işmiş ama bir sorum var. Bu sorun neden oluyor? Merak ettim de Artı 0 Eksi
play as Eminem dedi: Electronic apps uygulamasını silin. Buradan güvenlik duvarı ayarlarını varsayılan hale getirin. EA App'i tekrar yükleyin ve bağlantıya izin verin. Eki Görüntüle 1697613 Genişletmek için tıkla... Teşekkürler şunun için o kadar uğraştım meğer 2 dakikalık işmiş ama bir sorum var. Bu sorun neden oluyor? Merak ettim de
play as Eminem Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 900 Çözümler 6 11 Mart 2023 #4 Erdym dedi: Teşekkürler şunun için o kadar uğraştım meğer 2 dakikalık işmiş ama bir sorum var. Bu sorun neden oluyor? Merak ettim de Genişletmek için tıkla... Eğer sorununuz çözüldüyse, bu sorun genelde güncelleme sırasında oluşan bir hatadan veya kullanıcı değişiminden kaynaklanan bir şey. Artı 0 Eksi
Erdym dedi: Teşekkürler şunun için o kadar uğraştım meğer 2 dakikalık işmiş ama bir sorum var. Bu sorun neden oluyor? Merak ettim de Genişletmek için tıkla... Eğer sorununuz çözüldüyse, bu sorun genelde güncelleme sırasında oluşan bir hatadan veya kullanıcı değişiminden kaynaklanan bir şey.