EA oyunları Save almıyor

İşletim sistemi
Windows 10

falcon42

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Sorunum EA oyunları ile alakalı. Şöyle ki; art arda 2 seferdir EA oyunu oynuyorum ikisinde de aynı problemi yaşadım ve bütün hevesim kırılıyor. Öncelikle Epic Games üzerinden ücretsiz verilen ve kütüphaneme eklediğim Battlefront 2 oyununu 2 saat oynadıktan sonra ertesi gün girdiğimde hikayeye baştan başlamak durumunda kaldım ve hal böyle olunca birkaç hafta boyunca bir daha oynamadım. Daha sonra tekrar girip 4-5 saat oynadıktan sonra her şeyi yakma pahasına çıkıp tekrar girince kaldığım yerden devam edebildiğimi gördüm yani sorun kendiliğinden çözüldü. Fakat dün Xbox Game Pass aboneliğini PC için başlattım ve ilk oynamayı tercih ettiğim oyun olarak NFS Heat oynamaya başladım nitekim akşam oynadığım 2 saatlik oyundan sonra sabah tekrar girdiğimde yine hikayeye baştan başladığımı gördüm. Belgeler kısmına girip baktığımda Battlefront 2 oyunu için Save oluşturulduğunu fakat NFS Heat oyunu için oluşturulmadığını gördüm. Sorularıma gelecek olursak öncelikle kayıp Save dosyam var mıdır? Nerede bulabilirim? Ayrıca bundan sonra bütün EA oyunlarında aynı mevzuyu yaşayacak mıyım veya yapılması gereken özel bir ayar var mı? İyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı