Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar yükleniyor mu acaba? Xbox'tan yüklemedim gözükmediği için sonradan giriş yaparken hata falan verir mi Xbox'tan indirmediğim için? Hesabım Xbox'a bağlı. Dosya Ekleri 1681751274827.png 760,5 KB · Görüntüleme: 41
Arkadaşlar yükleniyor mu acaba? Xbox'tan yüklemedim gözükmediği için sonradan giriş yaparken hata falan verir mi Xbox'tan indirmediğim için? Hesabım Xbox'a bağlı.
Çözüm Famronty 17 Nisan 2023 Hesap bağlı olduğu sürece nerden indirdiğinin bir önemi yok. EA hesabında EA Play aboneliğin gözüküyor değil mi ?
Hesap bağlı olduğu sürece nerden indirdiğinin bir önemi yok. EA hesabında EA Play aboneliğin gözüküyor değil mi ?
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 17 Nisan 2023 #2 Hesap bağlı olduğu sürece nerden indirdiğinin bir önemi yok. EA hesabında EA Play aboneliğin gözüküyor değil mi ? Artı 0 Eksi Çözüm
Hesap bağlı olduğu sürece nerden indirdiğinin bir önemi yok. EA hesabında EA Play aboneliğin gözüküyor değil mi ?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 17 Nisan 2023 #3 Xbox'tan indirmeye çalışsan EA Play'e atar zaten. Artı 0 Eksi
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Nisan 2023 #4 Lawien dedi: Xbox'tan indirmeye çalışsan EA Play'e atar zaten. Genişletmek için tıkla... Benim Xbox'ta gözükmüyordu kendim indirip giriş yaptım. Famronty dedi: Hesap bağlı olduğu sürece nereden indirdiğinin bir önemi yok. EA hesabında EA Play aboneliğin gözüküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim gözüküp gözükmediğine. Artı 0 Eksi
Lawien dedi: Xbox'tan indirmeye çalışsan EA Play'e atar zaten. Genişletmek için tıkla... Benim Xbox'ta gözükmüyordu kendim indirip giriş yaptım. Famronty dedi: Hesap bağlı olduğu sürece nereden indirdiğinin bir önemi yok. EA hesabında EA Play aboneliğin gözüküyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Nasıl bakabilirim gözüküp gözükmediğine.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 17 Nisan 2023 #5 Everythink dedi: Nasıl bakabilirim gözüküp gözükmediğine. Genişletmek için tıkla... Siz oyunu indirebiliyorsanız muhtemelen zaten sahipsiniz. Profilin yanında gözükür herhalde. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Nasıl bakabilirim gözüküp gözükmediğine. Genişletmek için tıkla... Siz oyunu indirebiliyorsanız muhtemelen zaten sahipsiniz. Profilin yanında gözükür herhalde.
KS KS Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 17 Nisan 2023 #6 Famronty dedi: Siz oyunu indirebiliyorsanız muhtemelen zaten sahipsiniz. Profilin yanında gözükür herhalde. Genişletmek için tıkla... Play yazıyor sadece. Artı 0 Eksi
Famronty dedi: Siz oyunu indirebiliyorsanız muhtemelen zaten sahipsiniz. Profilin yanında gözükür herhalde. Genişletmek için tıkla... Play yazıyor sadece.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 17 Nisan 2023 #7 Everythink dedi: Play yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam abonelik sahibisiniz işte. Sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Everythink dedi: Play yazıyor sadece. Genişletmek için tıkla... Tamam abonelik sahibisiniz işte. Sıkıntı yok.