EA play 1 yıllık abonelik değer mi?

isoZz

Kilopat
Artık CS Valorant PUBG oynamaktan bıktım oynayacak oyun bulamıyorum. Csdeki skinlerimi satıp EA play almak istiyorum sizce değer mi? Alırsam 1 yıllık alırım. Sistemim imzada yazıyor. AMD Ryzen 5 2600 Sapphire Nitro RX 590 16 GB RAM var sistemimde.

Hocam değer mi tam emin olamadım. Abonelik sistemini açıklarken şöyle bir ifade kullanmışlar. " EA Play abonelik sistemiyle oyunlarda özel ödülleri açabilir, seçilmiş yeni çıkan EA oyunlarını 10 saate kadar oynayabilir." 10 saatten sonra? Demo oynatmak gibi olmuş sanırım. :(

Hocam değer mi tam emin olamadım. Abonelik sistemini açıklarken şöyle bir ifade kullanmışlar. " EA Play abonelik sistemiyle oyunlarda özel ödülleri açabilir, seçilmiş yeni çıkan EA oyunlarını 10 saate kadar oynayabilir." 10 saatten sonra? Demo oynatmak gibi olmuş sanırım. :(
Zaten çoğu oyunu süresiz oynayabiliyorsunuz. O sadece yeni çıkacak oyunlar için geçerli, örneğin FIFA 21.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı