BoJack Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 119 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #1 Steam'de alınan EA Play ile A Way Out farklı Steam hesapları ile iki kişi ile oynanılabilir mi?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Oyunun olayı o zaten. İki farklı PC de oynanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS BoJack Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 119 Çözümler 1 22 Aralık 2020 #3 Mehmet A dedi: Oyunun olayı o zaten. İki farklı PC de oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Oyunu almıyorum EA Play servisine 1 aylık abonelik yapacağım. Öyle iki kişi oynayabilir mi? Artı 0 Eksi
Mehmet A dedi: Oyunun olayı o zaten. İki farklı PC de oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Oyunu almıyorum EA Play servisine 1 aylık abonelik yapacağım. Öyle iki kişi oynayabilir mi?
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 BoJack dedi: Biliyorum. Oyunu almıyorum EA Play servisine 1 aylık abonelik yapacağım. Öyle iki kişi oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama oynanır herhalde. Artı 0 Eksi
BoJack dedi: Biliyorum. Oyunu almıyorum EA Play servisine 1 aylık abonelik yapacağım. Öyle iki kişi oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Emin değilim ama oynanır herhalde.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.487 Çözümler 776 22 Aralık 2020 #5 BoJack dedi: Öyle iki kişi oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunda Remote Play Together destegi bulunuyor. Steam Remote Play Play your games in exciting new ways with Steam Remote Play. store.steampowered.com Tek hesaptan birlikte oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
BoJack dedi: Öyle iki kişi oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunda Remote Play Together destegi bulunuyor. Steam Remote Play Play your games in exciting new ways with Steam Remote Play. store.steampowered.com Tek hesaptan birlikte oynayabilirsiniz.