Maggie Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 136 23 Ocak 2021 #11 ExomPomoDq dedi: Kart değil direk skin satıp 5.80 TL ye almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaparsanız 1 ay sonra otomatik olarak aboneliğiniz yenilenmez. Aboneliğiniz bitene kadar oyunları oynayabilirsiniz.
ExomPomoDq dedi: Kart değil direk skin satıp 5.80 TL ye almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi yaparsanız 1 ay sonra otomatik olarak aboneliğiniz yenilenmez. Aboneliğiniz bitene kadar oyunları oynayabilirsiniz.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 23 Ocak 2021 #12 Maggie dedi: Dediğim gibi yaparsanız 1 ay sonra otomatik olarak aboneliğiniz yenilenmez. Aboneliğiniz bitene kadar oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aboneliğimi iptal ettim. 1 ay kullanacağım değil mi iptal ettim diye para iadesi yapmayacak xd.
Maggie dedi: Dediğim gibi yaparsanız 1 ay sonra otomatik olarak aboneliğiniz yenilenmez. Aboneliğiniz bitene kadar oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aboneliğimi iptal ettim. 1 ay kullanacağım değil mi iptal ettim diye para iadesi yapmayacak xd.
Maggie Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 136 23 Ocak 2021 #13 ExomPomoDq dedi: Aboneliğimi iptal ettim. 1 ay kullanacağım değil mi iptal ettim diye para iadesi yapmayacak xd. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapmayacak, 1 ay aktif olacak üyeliğiniz. 5 Liraya bir sürü oyununuz oldu, herhalde acımıyorsunuzdur 5 Liraya.
ExomPomoDq dedi: Aboneliğimi iptal ettim. 1 ay kullanacağım değil mi iptal ettim diye para iadesi yapmayacak xd. Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapmayacak, 1 ay aktif olacak üyeliğiniz. 5 Liraya bir sürü oyununuz oldu, herhalde acımıyorsunuzdur 5 Liraya.
ExomPomoDq Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 593 Çözümler 6 23 Ocak 2021 #14 Maggie dedi: Para iadesi yapmayacak, 1 ay aktif olacak üyeliğiniz. 5 liraya bir sürü oyununuz oldu, herhalde acımıyorsunuzdur 5 liraya. Genişletmek için tıkla... Yani 5 TL'lik skin çok da umrumda değil denk getirince oyun alıyorum.
Maggie dedi: Para iadesi yapmayacak, 1 ay aktif olacak üyeliğiniz. 5 liraya bir sürü oyununuz oldu, herhalde acımıyorsunuzdur 5 liraya. Genişletmek için tıkla... Yani 5 TL'lik skin çok da umrumda değil denk getirince oyun alıyorum.