Çözüldü EA Play aboneliği ile Battlefield 4 multiplayer oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

laislabonita

Hectopat
Yer
Gabon
Daha fazla  
Merhaba, EA Play aboneliği satın aldım. Ardından masaüstü programını kurdum. Şu an Battlefield 4 oyununu indirmek üzereyim, fakat oyunu indirdikten sonra EA Play aboneliğim ile Battlefield 4 multiplayer modunu oynayabilir miyim?

Ayrıca EA Play aboneliğim ile yalnızca 10 saat mi deneyimleyebiliyorum herhangi bir oyunu?

Sorularımı yanıtlayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Merhaba, EA Play aboneliği satın aldım. Ardından masaüstü programını kurdum. Şu an Battlefield 4 oyununu indirmek üzereyim, fakat oyunu indirdikten sonra EA Play aboneliğim ile Battlefield 4 multiplayer modunu oynayabilir miyim?

Ayrıca EA Play aboneliğim ile yalnızca 10 saat mi deneyimleyebiliyorum herhangi bir oyunu?

Evet.
10 saat olayı bazı oyunlarda gecerli.

Evet.
10 saat olayı bazı oyunlarda gecerli.

Çözüm
Evet, oynayabilirsin. Sadece yeni çıkan EA oyunlarını 10 saat deneme sürümünü oynayabiliyorsun.
1.PNG

Technopat Haberler

Geri
Yukarı