E enter Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #1 Merhaba. 1. soru: EA Play aboneliği olmadan BF5 oynayabilir miyiz? 2. soru: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum.
Merhaba. 1. soru: EA Play aboneliği olmadan BF5 oynayabilir miyiz? 2. soru: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum.
Margot Robbie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2018 Mesajlar 1.328 Çözümler 6 Yer Queensland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #2 enter dedi: Merhaba. 1. soru: EA Play aboneliği olmadan BF5 oynayabilir miyiz? 2. soru: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... 1. Prime'dan veya başka yerden aldıysan ve oyun hesabında varsa EA Play'e gerek yok. 2. Tebrik ederim.
enter dedi: Merhaba. 1. soru: EA Play aboneliği olmadan BF5 oynayabilir miyiz? 2. soru: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... 1. Prime'dan veya başka yerden aldıysan ve oyun hesabında varsa EA Play'e gerek yok. 2. Tebrik ederim.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 3 Ağustos 2021 #3 enter dedi: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun bazı kısımlarını oynayabilirsin, online sunuculara giremezsin. Tam yüklenince tamamen oynayabilirsin.
enter dedi: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun bazı kısımlarını oynayabilirsin, online sunuculara giremezsin. Tam yüklenince tamamen oynayabilirsin.
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 3 Ağustos 2021 #4 enter dedi: Merhaba. 1. soru: EA Play aboneliği olmadan BF5 oynayabilir miyiz? 2. soru: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Origin'de öyle bir şey var belli bir yüklenmeden sonra oyna girebilirsin.
enter dedi: Merhaba. 1. soru: EA Play aboneliği olmadan BF5 oynayabilir miyiz? 2. soru: BF5'i daha tam yüklemedim ama oyunu açabiliyorum. Genişletmek için tıkla... Origin'de öyle bir şey var belli bir yüklenmeden sonra oyna girebilirsin.
Croxie Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 4 3 Ağustos 2021 #5 Prime'dan aldıysan Ea Play aboneliğine gerek yok. Oyunun birtakım dosyaları indiği zaman oyunu bir yere kadar oynayabilirsin sonra indirme gerekli olacaktır.
Prime'dan aldıysan Ea Play aboneliğine gerek yok. Oyunun birtakım dosyaları indiği zaman oyunu bir yere kadar oynayabilirsin sonra indirme gerekli olacaktır.