F fullrafa Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #1 FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı?
FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı?
zangetsl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 287 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #2 Bazı yeni çıkan oyunlar için var mesela FC 24 10 saatlik sınır var bence Xbox Game Pass alın yanında EA playda geliyor.
Bazı yeni çıkan oyunlar için var mesela FC 24 10 saatlik sınır var bence Xbox Game Pass alın yanında EA playda geliyor.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 10 Ağustos 2023 #3 fullrafa dedi: FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, oynama sınırı var. Xbox Game Pass alınabilir EA playda geliyor yanında.
fullrafa dedi: FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır, oynama sınırı var. Xbox Game Pass alınabilir EA playda geliyor yanında.
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #4 fullrafa dedi: FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... 613366 dedi: Alınır, oynama sınırı var. Xbox Game Pass alınabilir EA playda geliyor yanında. Genişletmek için tıkla... Oynama sınırı sadece yeni çıkan oyunlarda geçerli. Şuan Fifa 23 ü istediğiniz kadar oynayabilirsiniz.
fullrafa dedi: FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... 613366 dedi: Alınır, oynama sınırı var. Xbox Game Pass alınabilir EA playda geliyor yanında. Genişletmek için tıkla... Oynama sınırı sadece yeni çıkan oyunlarda geçerli. Şuan Fifa 23 ü istediğiniz kadar oynayabilirsiniz.
PatatoTomato Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 804 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #5 fullrafa dedi: FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... FIFA 23 de yok sadece 24 için var sınır hocam.
fullrafa dedi: FIFA oynamak için alacağım. Başka bir forumda oynama sınırı olduğunu görmüştüm, gerçekten öyle bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... FIFA 23 de yok sadece 24 için var sınır hocam.
T Tugr2064 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 1.138 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #6 Star wars jedi survivor oynanıyor mu?
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #7 Tugr2064 dedi: Star wars jedi survivor oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır oynanamıyor. EA Play Pro almanız lazım oynamak için.
Tugr2064 dedi: Star wars jedi survivor oynanıyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır oynanamıyor. EA Play Pro almanız lazım oynamak için.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 10 Ağustos 2023 #8 Ramazan Çapkın dedi: Oynama sınırı sadece yeni çıkan oyunlarda geçerli. Şuan Fifa 23 ü istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet.
Ramazan Çapkın dedi: Oynama sınırı sadece yeni çıkan oyunlarda geçerli. Şuan Fifa 23 ü istediğiniz kadar oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet.
F fullrafa Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #9 PatatoTomato dedi: FIFA 23 de yok sadece 24 için var sınır hocam. Genişletmek için tıkla... Peki FIFA 24'teki sınır kalkacak mı?
PatatoTomato dedi: FIFA 23 de yok sadece 24 için var sınır hocam. Genişletmek için tıkla... Peki FIFA 24'teki sınır kalkacak mı?
Ramazan Çapkın Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 435 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #10 fullrafa dedi: Peki FIFA 24'teki sınır kalkacak mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gelecek yıl mart-Nisan civarı sınır kalkar. Tabii oyun bir fiyasko olursa daha erken kalkabilir.
fullrafa dedi: Peki FIFA 24'teki sınır kalkacak mı? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen gelecek yıl mart-Nisan civarı sınır kalkar. Tabii oyun bir fiyasko olursa daha erken kalkabilir.