AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #1 Battlefield Bad Company 2 indirdim. EA hesabımı giriyorum sonra benden serail code istiyor. Bu sorun düzeltilmemiş miydi?
Battlefield Bad Company 2 indirdim. EA hesabımı giriyorum sonra benden serail code istiyor. Bu sorun düzeltilmemiş miydi?
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 11 Şubat 2022 #2 Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam çözebildin mi ben de Steam'den satın aldım kod gözüküyor panoya kopyala deyip giriş yapıyorum ama nafile. Yine multiplayer dediğim de giriş ve key istiyor oraya da giriyorum key i hata veriyor kabul etmiyor. Artı 0 Eksi
Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam çözebildin mi ben de Steam'den satın aldım kod gözüküyor panoya kopyala deyip giriş yapıyorum ama nafile. Yine multiplayer dediğim de giriş ve key istiyor oraya da giriyorum key i hata veriyor kabul etmiyor.
KS KS AbdulkadirD Hectopat Katılım 8 Mayıs 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2022 #3 Hocam single player tıklayıp oyuna girdim hikayeli bölümü oynayabiliyorum koda gerek kalmadan. Multiplayer denemedim. Artı 0 Eksi
Hocam single player tıklayıp oyuna girdim hikayeli bölümü oynayabiliyorum koda gerek kalmadan. Multiplayer denemedim.
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 12 Şubat 2022 #4 AbdulkadirD dedi: Hocam Single Player tıklayıp oyuna girdim hikayeli bölümü oynayabiliyorum koda gerek kalmadan. Multiplayer denemedim. Genişletmek için tıkla... Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Artı 0 Eksi
AbdulkadirD dedi: Hocam Single Player tıklayıp oyuna girdim hikayeli bölümü oynayabiliyorum koda gerek kalmadan. Multiplayer denemedim. Genişletmek için tıkla... Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an.
Yusuffb200 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 1 21 Haziran 2022 #5 darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... nası yaptınız anlatabilir misiniz Artı 0 Eksi
darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... nası yaptınız anlatabilir misiniz
Nvdia HD6850 Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 500 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #6 darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Artı 0 Eksi
darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız?
C cemtech Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #7 darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Nvdia HD6850 dedi: Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilginiz oldu mu acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Nvdia HD6850 dedi: Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam bir bilginiz oldu mu acaba?
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.274 Çözümler 10 25 Nisan 2023 #8 darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığını yazsaydın keşke. Artı 0 Eksi
darkkaos91 dedi: Hallettim ben hocam multi oynuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptığını yazsaydın keşke.