ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 23 Ocak 2021 #1 Bütün oyunları aldım fakat 3 tane oyun eksik, alamıyorum. Birisi de BF5, nasıl alabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2021
Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Ocak 2021 #2 'Hemen oynayın' butonuna bastığınız takdirde vermesi gerekiyor.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 23 Ocak 2021 #3 Cont_re dedi: 'Hemen oynayın' butonuna bastığınız takdirde vermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu zaten denediğimden sordum başka bir çözüm falan var mı?
Cont_re dedi: 'Hemen oynayın' butonuna bastığınız takdirde vermesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam onu zaten denediğimden sordum başka bir çözüm falan var mı?
Cont_re Picopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 600 Makaleler 1 Çözümler 5 23 Ocak 2021 #4 ryzadeus dedi: Hocam onu zaten denediğimden sordum başka bir çözüm falan var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Ara ara Steam'i tamamen kapatıp açarak yeniden deneyin.
ryzadeus dedi: Hocam onu zaten denediğimden sordum başka bir çözüm falan var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Ara ara Steam'i tamamen kapatıp açarak yeniden deneyin.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 23 Ocak 2021 #5 Cont_re dedi: Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Ara ara Steam'i tamamen kapatıp açarak yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözüm bu hocam teşşekürler.
Cont_re dedi: Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Ara ara Steam'i tamamen kapatıp açarak yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... Çözüm bu hocam teşşekürler.