EA Play error code ec: 105 hatası neden kaynaklanır?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar belirttiğim hatayı alıyorum oyunlara giremiyorum çözümünü bilen var mı acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-08-03 143816.png
    61,6 KB · Görüntüleme: 170
Arkadaşlar belirttiğim hatayı alıyorum oyunlara giremiyorum çözümünü bilen var mı acaba?

Dün Xbox Game Pass'te sorun açtı tamamen silip elle yüklemeye çalıştım hata verdi. Yükleme ekranında Onar/Repair'i işaretledim devam ettim baştan kurdu ve sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Xbox Game Pass'te sorun açtı tamamen silip elle yüklemeye çalıştım hata verdi yükleme ekranında Onar/Repair'i işaretledim devam ettim baştan kurdu ve sorun çözüldü.

Hocam onarma kısmına nereden ulaşabilirim acaba?

İlerleyemiyor musunuz hocam?

İlerleyince direkt uygulamayı kuruyor hocam. Az önce battlefeild üzerindende oyundan attı. Valorant oynarken bir sorun olmuyor şu an EA'de sorun var sanırım. TurkNet ile iletişime geçtim onlarda da bir sorun gözükmediğini söylediler.

Ben EA uygulamasından Steam unlink yaptım. Sonra steamden geri girdim. Tekrar bağladım ea ve steam'i şuan hata vermiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…