EA Play Gamepass'e gelir mi?

Blorse

Decapat
Merhabalar herkese,
Aldigim duyumlara gore haftayadan itibaren yanlis hatirlamiyorsam 17 Eylül'de Gamepass for PC Beta'dan cikiyor. 30 TL olma ihtimali var, bununla birlikte EA Play aboneligindeki oyunlar "hiçbir ucret odemeden" eklenebilirmis, ne zaman olur bilemiyorum ama asil sorum su steamdem EA Play'i satin almis bir cok kisi var. Madem Gamepass'e geliyor niye daha onceden haberimiz olmadi? İki platform arasinda secim yapabilirdik, bosuna o paralar da verilmezdi. EA'ya su kadar bir sempati bile beslemiyorum artik eger dogruysa...

EA Play, Gamepass'e 15 eylülde katılacak haberler doğru. Daha dün Gamepass aldım şanslıyım.

Ben Steam uzerinden 1 yillik abonelik almistim ciktiginda ayni zamanda Gamepass'im de var...

Gelecek ama fiyatlara zam yapılacağı söyleniyor. Umarım böyle bir şey olmaz.

Gelecek ama fiyatlara zam yapılacağı söyleniyor. Umarım böyle bir şey olmaz.

En azindan oncesinde beta surumu oldugu için 15TL oldugunu ama ciktiginda 30 TL oldugunu soyluyordu Gamepass. EA 2 saatte fiyat arttirmisti. Bence Gamepass için deger 30TL hele hele boyle bir şey olacaksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…