EA Play hesabı Epic Games'e nasıl bağlanır?

p6ultimate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, demek istediğimi başlıkta tam yazamadım kusuruma bakmayın. Ben zamanında Amazon Prime'dan ücretsiz BF5 aldım ama bu normal sürüm olduğunu sonradan öğrendim tüm silahlar açık olmadığını görünce, neyse... Ben şu anda EA Play hesabıma girmek için Steam'den giriş yapıyorum. Ben Epic Games'ten BF5 alsam şu anda Epic Games hesabıma şu anki BF5 hesabımı orada açabilir miyim yoksa sıfırdan mı başlatır?

Hali hazırda BF5 olan hesabı bağlarsanız EA Access'te 2 farklı BF5 gözükmesi lazım.
EA Access BF5 ve Epic Games BF5 şeklinde 2 tane. Save sistemi veya Online sistemi farklımı olur bilmiyorum ama kütüphanede 2 farklı BF5 olur, eğer öyle birşey yaparsanız.

Steamden giriş yaptıktan sonra EA play uygulamasını açarak aktif mail adresinizi ekleyin ve şifrenizi belirleyin. Epic Games hesabınızda EA play açıldığında aynı bilgilerle giriş yapabilirsiniz. EA play uygulaması açıldığında sağ üstten menüyü açarak Settings - My Profile - Manage adımlarını sırasıyla takip edin, sizi tarayıcıya aktaracak oradan mail adresi değişikliği ve şifre değişikliği ayarlarınızı yapabilirsiniz. Herhangi bir uygulamaya bağlı kalmadan EA play hesabınıza giriş sağlayabilir yada farklı uygulamaya bağlayabilirsiniz. Not: EA play hesabınızı steam üzerinden abonelik olarak aldıysanız bu dediğim geçerli olmayabilir.

Abonelik olarak almadım ama oluyorsa denerim. Peki Epic'den BF5 satın almama değecek özellikler verir mi mesela ben oyunda çok oynamadım ama 60 seviyeyim ve assault ve Sniper Class'larını 20 seviyeye çıkardım almaya gerek var mıdır?

Teknik olarak oyunu her şekilde EA play üzerinden açması lazım ama oyun dosyalarınızı Epic üzerinden yükleme yaptığınızda aynı şekilde korur mu ondan emin değilim, daha önce bu şekilde bir işlemi denemedim.

O zaman uğraşmaya değmez gibi geldi. Bir de konu başlığı dışında bir sorum vardı onu da sorabilir miyim?

Size bir şey sormak istiyorum. Gewehr M95 Sniper tüfeğine altın gövde almak için görev yapıyorum. Görevde 10 kişiye ölmeden HS at diyor ama ben attığım halde görev sayılmıyor sizce neden?

Son düzenleme:
Size bir şey sormak istiyorum. Gewehr M95 Sniper tüfeğine altın gövde almak için görev yapıyorum. Görevde 10 kişiye ölmeden HS at diyor ama ben attığım halde görev sayılmıyor sizce neden?
Oyunu hiç oynamadım. Bişey demem zor, ekstra olarak belirttiği bir şartı yerine getirmiyorsunuzdur veya bazı attığınız HS'leri saymıyordur. Ölmeden 15-20 tane filan atıyorsanız tabi büyük ihtimalle bozuk olabilir görev.

Anladım yanıtınız için teşekkür ederim. Bazı kişiler oyunun üst sürümünde bazı silahlara erişim sağlanıyor demişlerdi de kafamı karıştırdı acaba Epic'den o yüzden mi satın alsam diye sizlere sormuştum.

Yani cidden önemliyse silahlar istiyorsanız alabilirsiniz size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…