fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Evet balşıktada belirtgim gibi EA Play Hub'ı açtım zaman sadece satın al çıkıyor. Ben hesabımı oraya bağlayıp oynayamaz mıyım?
Evet balşıktada belirtgim gibi EA Play Hub'ı açtım zaman sadece satın al çıkıyor. Ben hesabımı oraya bağlayıp oynayamaz mıyım?
Geralt Icepoty Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 519 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Hayır diğer platformlarda aldığınız EA PLAY PS4 için geçerli değil. PS4 üzerinden alarak erişebilirsiniz sadece.
Hayır diğer platformlarda aldığınız EA PLAY PS4 için geçerli değil. PS4 üzerinden alarak erişebilirsiniz sadece.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 Geralt Icepoty dedi: Hayır diğer platformlarda aldığınız EA Play PS4 için geçerli değil. PS4 üzerinden alarak erişebilirsiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Hadi be teşekkürler hocam.
Geralt Icepoty dedi: Hayır diğer platformlarda aldığınız EA Play PS4 için geçerli değil. PS4 üzerinden alarak erişebilirsiniz sadece. Genişletmek için tıkla... Hadi be teşekkürler hocam.