Steam EA Play hesapta görünmüyor

Vulture9

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibidir. Steam'den 1.20 dolara EA Play aldım ancak ne mail yoluyla ne de başka bir şekilde aboneliğim hesabıma gelmemiş. Daha önce hem Game Pass Ultimate'den hem de EA'in kendi sitesinden indirimli bir şekilde aldığım EA Play üyeliklerim bulunuyor. Şehir dışından yeni döndüğüm için bilgisayardan kontrol etme fırsatım olmadı ve sadece web sitesinden kontrol edebildim. Daha önceki üyeliklerimden dolayı EA hesabıma yansımamış olabilir mi yoksa herhangi bir oyunu kütüphaneye ekleyip test etmem gerekir mi?

Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibidir. Steam'den 1.20 dolara EA Play aldım ancak ne mail yoluyla ne de başka bir şekilde aboneliğim hesabıma gelmemiş. Daha önce hem game Pass Ultimate'den hem de EA'in kendi sitesinden indirimli bir şekilde aldığım EA Play üyeliklerim bulunuyor. Şehir dışından yeni döndüğüm için bilgisayardan kontrol etme fırsatım olmadı ve sadece web sitesinden kontrol edebildim. Daha önceki üyeliklerimden dolayı EA hesabıma yansımamış olabilir mi yoksa herhangi bir oyunu kütüphaneye ekleyip test etmem gerekir mi?

Eski hesbınıza önceden EA Play aboneliği aldıysanız yansımaz çünkü sadece yeni aboneler için geçerlidir diyor Steam destek ile görüşmenizde fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı