Çözüldü EA Play iade oluyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

1lEren

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar dün EA Play aldım ama ilgimi çeken oyun yoktu nasıl iade edebilirim.

Çözüm
Steam'den aldıysan iade talebi gönderebiliyorsun, oyunlarda 2 saati geçmediysen ve 15 gün dolmadıysa kabul ediyorlar. Origin'den ediliyor mu bilmiyorum.
Steam'den aldıysan iade talebi gönderebiliyorsun, oyunlarda 2 saati geçmediysen ve 15 gün dolmadıysa kabul ediyorlar. Origin'den ediliyor mu bilmiyorum.

Çözüm
Hocam merak ettim, sistemdeki oyunları görmeden mi satın aldınız?

Sadece 1-2 tane kütüphaneye ekledim ama hiç oynamadım ama iade edecekken 81 TL cüzdanınıza aktarılacaktır diyor ama ben 5TL'ye almıştım.

Sadece 1-2 tane kütüphaneye ekledim ama hiç oynamadım ama iade edecekken 81 TL cüzdanınıza aktarılacaktır diyor ama ben 5TL'ye almıştım.Eki Görüntüle 847333
O paralar gelmiyor size. Sadece EA Play ücreti iade ediliyor. Oynama süreleri ve tarih hakkınız geçmediyse kabul ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…