Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 5 Eylül 2020 #1 Selamlar, Star Wars™ Battlefront™ II oynamak istiyorum fakat Unsupported Games uyarısı alırsam param boşa gider diye korkuyorum. Daha önce deneyen veya deneyebilecek bir arkadaş var ise çok ama çok memnun olurum. Seviliyorsunuz.
Selamlar, Star Wars™ Battlefront™ II oynamak istiyorum fakat Unsupported Games uyarısı alırsam param boşa gider diye korkuyorum. Daha önce deneyen veya deneyebilecek bir arkadaş var ise çok ama çok memnun olurum. Seviliyorsunuz.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 5 Eylül 2020 #2 Star Wars Battlefront I ve II destekleniyor: Supported Games for NVIDIA GeForce Experience GeForce NOW - Play Your Games Anywhere Stream your own Library of Games. www.nvidia.com
Star Wars Battlefront I ve II destekleniyor: Supported Games for NVIDIA GeForce Experience GeForce NOW - Play Your Games Anywhere Stream your own Library of Games. www.nvidia.com
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 5 Eylül 2020 #3 EA'nin oyunları GFN'yi desteklemiyor.