UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 793 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Merhaba. PS5'e FIFA 23 almak istiyorum ve EA Play ile %10 indirimden faydalanabiliyorum. EA Play aboneliğim biterse oyun bende mi kalır gider mi? Ona göre 1 aylık üyelik alacağım.
Merhaba. PS5'e FIFA 23 almak istiyorum ve EA Play ile %10 indirimden faydalanabiliyorum. EA Play aboneliğim biterse oyun bende mi kalır gider mi? Ona göre 1 aylık üyelik alacağım.
R ramsesv9 Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 72 Çözümler 1 3 Şubat 2023 #2 ea playın varken oyunun tam versiyonunu indirimle satın alacaksın. Tam versiyonu satın alınca neden gitsin oyun üyeliğin biterse?
ea playın varken oyunun tam versiyonunu indirimle satın alacaksın. Tam versiyonu satın alınca neden gitsin oyun üyeliğin biterse?
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 bar0N dedi: Gider sadece 1 ay oynabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam EA Play alırsan sevdiğin oyunu satın alman için %10 indirim veriyor oyunu o indirimle satın alırsa kalır yoksa almasınada gerek yok.
bar0N dedi: Gider sadece 1 ay oynabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam EA Play alırsan sevdiğin oyunu satın alman için %10 indirim veriyor oyunu o indirimle satın alırsa kalır yoksa almasınada gerek yok.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.630 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #4 EA play abonesi olup ayriyeten oyunu satın alırsan kütüphanende kalır.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 793 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #5 bar0N dedi: Gider sadece 1 ay oynabilirsin. Genişletmek için tıkla... Emin misin hocam? Diğer arkadaşlar öyle demiyor.
bar0N dedi: Gider sadece 1 ay oynabilirsin. Genişletmek için tıkla... Emin misin hocam? Diğer arkadaşlar öyle demiyor.
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 3 Şubat 2023 #6 UltraViolent dedi: Emin misin hocam? Diğer arkadaşlar öyle demiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer EA Play abonesiyken Fifa parasını verip alırsan sende kalır. 188 TL idi galiba onu verirsen senin olur.
UltraViolent dedi: Emin misin hocam? Diğer arkadaşlar öyle demiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer EA Play abonesiyken Fifa parasını verip alırsan sende kalır. 188 TL idi galiba onu verirsen senin olur.