Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #1 Merhabalar PS Store de belli sırada indirime giren EA Play sizce tekrar 8 TL olur mu, 25 TL'ye alacağım da beklemeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2021
Merhabalar PS Store de belli sırada indirime giren EA Play sizce tekrar 8 TL olur mu, 25 TL'ye alacağım da beklemeli miyim?
Coze Decapat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #2 YeterYa dedi: Merhabalar PS Store de belli sırada indirime giren EA Play sizce tekrar 8 TL olur mu, 25 TL'ye alacağım da beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki. Ama o EA ya bağlı.
YeterYa dedi: Merhabalar PS Store de belli sırada indirime giren EA Play sizce tekrar 8 TL olur mu, 25 TL'ye alacağım da beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Olabilir tabii ki. Ama o EA ya bağlı.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 12 Temmuz 2021 #3 YeterYa dedi: Merhabalar PS Store de belli sırada indirime giren EA Play sizce tekrar 8 TL olur mu, 25 TL'ye alacağım da beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kimse bilemez bekleyin deriz inmez. Beklemeyin deriz fiyat düşer. Şans işi kısaca.
YeterYa dedi: Merhabalar PS Store de belli sırada indirime giren EA Play sizce tekrar 8 TL olur mu, 25 TL'ye alacağım da beklemeli miyim? Genişletmek için tıkla... Kimse bilemez bekleyin deriz inmez. Beklemeyin deriz fiyat düşer. Şans işi kısaca.
Y YeterYa Centipat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #4 Siz bana genel olarak ne önerirsiniz?
Coze Decapat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #5 YeterYa dedi: Siz bana genel olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle bir ay falan eğer düşmezse al bence.
YeterYa dedi: Siz bana genel olarak ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Biraz daha bekle bir ay falan eğer düşmezse al bence.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 12 Temmuz 2021 #6 Coze dedi: Biraz daha bekle bir ay falan eğer düşmezse al bence. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olan bu.
Coze dedi: Biraz daha bekle bir ay falan eğer düşmezse al bence. Genişletmek için tıkla... Mantıklı olan bu.