IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #1 Nasıl yapacağım? Bilgisayarım yeni. Korsan falan kullanamam.
K.k.kerem Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 59 29 Temmuz 2021 #2 Origini kullan o daha çok yeni bi yazılım tonla hatası var Artı 0 Eksi
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #3 Güvenilir link paylaşır mısınız ? Ve korsan değilse paylaşın lütfen. Artı 0 Eksi
Levien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 547 29 Temmuz 2021 #4 IIMERTII dedi: Nasıl yapacağım? Bilgisayarım yeni. Korsan falan kullanamam. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: EA Desktop Installer Açılmıyor Forumlarda bayağı baktım ama net sonuç bulamadım. Dün akşamdan beri denemediğim yol kalmadı. Yükleyen arkadaşlar nasıl yükledi söyleyebilir mi acaba? www.technopat.net Artı 0 Eksi
IIMERTII dedi: Nasıl yapacağım? Bilgisayarım yeni. Korsan falan kullanamam. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: EA Desktop Installer Açılmıyor Forumlarda bayağı baktım ama net sonuç bulamadım. Dün akşamdan beri denemediğim yol kalmadı. Yükleyen arkadaşlar nasıl yükledi söyleyebilir mi acaba? www.technopat.net
K.k.kerem Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 59 29 Temmuz 2021 #5 Bu link electronic Arts'a ait. Zaten şimdiye kadar Origin kullanılıyordu bu söylediğin sisteme geçiyorlar ama tonla hatası var yüklenmiyor bile Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.origin.com Artı 0 Eksi
Bu link electronic Arts'a ait. Zaten şimdiye kadar Origin kullanılıyordu bu söylediğin sisteme geçiyorlar ama tonla hatası var yüklenmiyor bile Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.origin.com
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #6 K.k.kerem dedi: Bu link electronic Arts'a ait. Zaten şimdiye kadar Origin kullanılıyordu bu söylediğin sisteme geçiyorlar ama tonla hatası var yüklenmiyor bile Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.origin.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oyun bulamıyorum Xbox'ta artık indireceğim bir şeyler EA Play'den. Artı 0 Eksi
K.k.kerem dedi: Bu link electronic Arts'a ait. Zaten şimdiye kadar Origin kullanılıyordu bu söylediğin sisteme geçiyorlar ama tonla hatası var yüklenmiyor bile Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.origin.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler oyun bulamıyorum Xbox'ta artık indireceğim bir şeyler EA Play'den.
K.k.kerem Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 59 29 Temmuz 2021 #7 Dediğim uygulamayı indirdin mi ? Artı 0 Eksi
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #8 Şu anda yükledim kuruyorum. Artı 0 Eksi
K.k.kerem Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 59 29 Temmuz 2021 #9 Bu Game Pass üyeliği için ise onda EA destkop zorunludur bilgin olsun. Artı 0 Eksi
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 987 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2021 #10 Game pass üyeliği içindi. Öbür arkadaşın attığı şeyi yapıcam umarım zararsızdır. Levien dedi: Çözüldü: EA Desktop Installer Açılmıyor Forumlarda bayağı baktım ama net sonuç bulamadım. Dün akşamdan beri denemediğim yol kalmadı. Yükleyen arkadaşlar nasıl yükledi söyleyebilir mi acaba? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunu yapıcam. Artı 0 Eksi
Game pass üyeliği içindi. Öbür arkadaşın attığı şeyi yapıcam umarım zararsızdır. Levien dedi: Çözüldü: EA Desktop Installer Açılmıyor Forumlarda bayağı baktım ama net sonuç bulamadım. Dün akşamdan beri denemediğim yol kalmadı. Yükleyen arkadaşlar nasıl yükledi söyleyebilir mi acaba? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Bunu yapıcam.