G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #1 Ben 27 Ocak'ta EA Play aldım ve bu ay iptal edeceğim 2 günü kaldı şimdi iptal edersem oyunlar direk gider mi yoksa 27 Şubat günü mü gider?
Ben 27 Ocak'ta EA Play aldım ve bu ay iptal edeceğim 2 günü kaldı şimdi iptal edersem oyunlar direk gider mi yoksa 27 Şubat günü mü gider?
Lawrence22 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 204 25 Şubat 2021 #2 G. Sara dedi: Ben 27 Ocak'ta EA Play aldım ve bu ay iptal edeceğim 2 günü kaldı şimdi iptal edersem oyunlar direk gider mi yoksa 27 Şubat günü mü gider? Genişletmek için tıkla... Hayır 27 şubat günü gider iptal ederseniz yenilenmez.
G. Sara dedi: Ben 27 Ocak'ta EA Play aldım ve bu ay iptal edeceğim 2 günü kaldı şimdi iptal edersem oyunlar direk gider mi yoksa 27 Şubat günü mü gider? Genişletmek için tıkla... Hayır 27 şubat günü gider iptal ederseniz yenilenmez.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #3 Lawrence22 dedi: Hayır 27 şubat günü gider iptal ederseniz yenilenmez. Genişletmek için tıkla... Peki şuan Steamda para yok iptal etmezsem parayı nereden çekecek?
Lawrence22 dedi: Hayır 27 şubat günü gider iptal ederseniz yenilenmez. Genişletmek için tıkla... Peki şuan Steamda para yok iptal etmezsem parayı nereden çekecek?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 25 Şubat 2021 #4 G. Sara dedi: Peki şuan Steam'da para yok iptal etmezsem parayı nereden çekecek? Genişletmek için tıkla... Para yoksa yenilemez.
G. Sara dedi: Peki şuan Steam'da para yok iptal etmezsem parayı nereden çekecek? Genişletmek için tıkla... Para yoksa yenilemez.
Lawrence22 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 204 25 Şubat 2021 #5 G. Sara dedi: Peki şuan Steamda para yok iptal etmezsem parayı nereden çekecek? Genişletmek için tıkla... Çekemicek. Farketmez siz yine iptal edin.
G. Sara dedi: Peki şuan Steamda para yok iptal etmezsem parayı nereden çekecek? Genişletmek için tıkla... Çekemicek. Farketmez siz yine iptal edin.
sivrisnake4 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 1.345 Çözümler 10 Yer denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 25 Şubat 2021 #6 Kayıtlı kredi kartı varsa belki yenileyebilir emin olmak için iptal edin veya kayıtlı kredi kartını kaldırın.
Kayıtlı kredi kartı varsa belki yenileyebilir emin olmak için iptal edin veya kayıtlı kredi kartını kaldırın.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 25 Şubat 2021 #7 MESs¹¹ dedi: Para yoksa yenilemez. Genişletmek için tıkla... Lawrence22 dedi: Çekemicek. Farketmez siz yine iptal edin. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkürler ben şimdi iptal ediyorum. sivrisnake4 dedi: Kayıtlı kredi kartı varsa belki yenileyebilir emin olmak için iptal edin veya kayıtlı kredi kartını kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece İninalla alışveriş yaptığım için kayıtlı herhangi kart yok.
MESs¹¹ dedi: Para yoksa yenilemez. Genişletmek için tıkla... Lawrence22 dedi: Çekemicek. Farketmez siz yine iptal edin. Genişletmek için tıkla... Tamam Teşekkürler ben şimdi iptal ediyorum. sivrisnake4 dedi: Kayıtlı kredi kartı varsa belki yenileyebilir emin olmak için iptal edin veya kayıtlı kredi kartını kaldırın. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece İninalla alışveriş yaptığım için kayıtlı herhangi kart yok.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 25 Şubat 2021 #8 G. Sara dedi: Tamam teşekkürler ben şimdi iptal ediyorum. Hayır sadece İninalla alışveriş yaptığım için kayıtlı herhangi kart yok. Genişletmek için tıkla... Ben de steamdan EA Play üyeliği almıştım iptal etme nereden yapılıyor?
G. Sara dedi: Tamam teşekkürler ben şimdi iptal ediyorum. Hayır sadece İninalla alışveriş yaptığım için kayıtlı herhangi kart yok. Genişletmek için tıkla... Ben de steamdan EA Play üyeliği almıştım iptal etme nereden yapılıyor?
Lawrence22 Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 204 25 Şubat 2021 #9 Recx and Flex dedi: Ben de steamdan EA Play üyeliği almıştım iptal etme nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hesap detayları, abonelikler, aboneliği iptal et.
Recx and Flex dedi: Ben de steamdan EA Play üyeliği almıştım iptal etme nereden yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Hesap detayları, abonelikler, aboneliği iptal et.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 25 Şubat 2021 #10 Lawrence22 dedi: Hesap detayları, abonelikler, aboneliği iptal et. Genişletmek için tıkla... Sağ olun , buldum.
Lawrence22 dedi: Hesap detayları, abonelikler, aboneliği iptal et. Genişletmek için tıkla... Sağ olun , buldum.