EA Play kampanyası

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. EA Play şu an ilk defa alacaklar icin 1 aylık fiyatına 3 aylık satılıyor. Önceki ay başka hesaptan almıştım şu an yeni hesap açtım ona EA Play alacağımda kampanyalar kısmına geldiğimde aylık 40 TL yazıyor 3 aylık gibi bir şey yazmıyor. Bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi?

Üç aylık EA Play’i* bir ay fiyatına elde edin**
Oyunlarınızdan daha fazlasını elde edin; daha fazla ödül daha fazla deneme, daha fazla büyük oyuna sınırsız erişim ve dijital EA içeriklerinin satın alımında %10 indirim. 8 Şubat 2022’ye kadar yeni üyeler bir ay fiyatına üç ay elde edebilir!

İlk 90 günlük döneminiz sonra erdikten sonra üyeliğiniz o tarihte geçerli olan yenileme fiyatından yenilenir.

Böyle yazıyor bende. Ama satın almaya çalıştığım zaman 1 ay diyor anlamadım. Artı olarak 8 şubat 2022 diyor bitmiş kampanya sanırım.

Üç aylık EA Play’i* bir ay fiyatına elde edin**
Oyunlarınızdan daha fazlasını elde edin; daha fazla ödül daha fazla deneme, daha fazla büyük oyuna sınırsız erişim ve dijital EA içeriklerinin satın alımında %10 indirim. 8 Şubat 2022’ye kadar yeni üyeler bir ay fiyatına üç ay elde edebilir!

İlk 90 günlük döneminiz sonra erdikten sonra üyeliğiniz o tarihte geçerli olan yenileme fiyatından yenilenir.

Böyle yazıyor bende. Ama satın almaya çalıştığım zaman 1 ay diyor anlamadım. Artı olarak 8 şubat 2022 diyor bitmiş kampanya sanırım.
evet o şubat yazısını sonradan farkettimde neden kaldırmamışlar acaba zaten bitmiş bende sandım 3 aylık alabileceğim üzüldüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı