eEeEeE44 Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 40 28 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2021
Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce?
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 28 Mayıs 2021 #2 eEeEeE44 dedi: Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... %1000 falan mantıklı abartı değil bu arada. Kesin al
eEeEeE44 dedi: Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... %1000 falan mantıklı abartı değil bu arada. Kesin al
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2021 #3 Değil. Game Pass daha mantıklı. Çünkü içinde hem Game Pass oyunları (ki bu nereden baksak 200 oyun eder), hem de EA Play var. Eğer içindekilere göre değerlendirirsek mantıklı ama Game Pass'de almak çok daha mantıklı.
Değil. Game Pass daha mantıklı. Çünkü içinde hem Game Pass oyunları (ki bu nereden baksak 200 oyun eder), hem de EA Play var. Eğer içindekilere göre değerlendirirsek mantıklı ama Game Pass'de almak çok daha mantıklı.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #4 eEeEeE44 dedi: Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer EA oyunlarını seviyorsanız mantıklı.
eEeEeE44 dedi: Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Eğer EA oyunlarını seviyorsanız mantıklı.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 28 Mayıs 2021 #5 Game Pass ile birlikte alırsanız 1 ay oyunun başından kalkamazsınız. Ben biri inerken diğerini oynuyorum. Gayet mantıklı.
Game Pass ile birlikte alırsanız 1 ay oyunun başından kalkamazsınız. Ben biri inerken diğerini oynuyorum. Gayet mantıklı.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 28 Mayıs 2021 #6 Gamepass daha mantıklı.Hem de arkadaşlarında paylaşabilirsin aynı hesabı.
kubricklynch Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 314 Çözümler 6 Yer İstanbul 28 Mayıs 2021 #7 Ancak şunu unutmayın Gamepass'de sadece aylık ücret söz konusu. EA Play'de yıllık ödeme yapabiliyorsun ve çok çok ucuza geliyor.
Ancak şunu unutmayın Gamepass'de sadece aylık ücret söz konusu. EA Play'de yıllık ödeme yapabiliyorsun ve çok çok ucuza geliyor.
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 5 28 Mayıs 2021 #8 eEeEeE44 dedi: Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Gamepass alırsanız içine EA Play de dahil oluyor zaten. Steam'deki EA Play içerikleri çok eksik.
eEeEeE44 dedi: Arkadaşlar, Steam'de gezerken EA Play'e rastladım. İçinde bir sürü oyun var. Almak mantıklı mıdır sizce? Genişletmek için tıkla... Gamepass alırsanız içine EA Play de dahil oluyor zaten. Steam'deki EA Play içerikleri çok eksik.