EA Play nasıl kullanılır?

KannHeil

Hectopat
Başlıkta gördüğünüz üzere Microsoft üzerinden 12 TL karşılığında EA Play 1 aylık üyeliğini satın aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Aboneliklerim kısmında gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 231312.png
    231312.png
    299,4 KB · Görüntüleme: 86
Başlıkta gördüğünüz üzere Microsoft üzerinden 12 TL karşılığında EA Play 1 aylık üyeliğini satın aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Aboneliklerim kısmında gözüküyor.
Origin'i indirmen ve oyunlara bakman gerekiyor. 😊

Yalnız benim bildiğim sizin aldığınız o 12 liralık hali konsola özel. Yanlışım varsa düzeltin tam bilmiyorum.

Sanırım yanlış satın aldım emin olayım en kötü iade edeyim. :D
KOŞULLAR, SINIRLAMALAR VE İSTİSNALAR GEÇERLİDİR. AYRINTILAR İÇİN https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/en/PC/ adresini ziyaret edin.

Özellikle:
EA Play abonelikleri aşağıdaki platformlardan ("Platformlar") satın alınır:
  • EA.com - Bilgisayar (EA)
    • www.ea.com/ea-play
    • EA Masaüstü yazılımının ( www.origin.com/about ) en son sürümünün yüklenmesi gerekir;
    • Oynatma Listesi başlıkları, ek içerik koruma teknolojisi ("CPT") ile EA veya üçüncü şahıs hile önleme yazılımının kurulumunu gerektirebilir.
  • Xbox One ve Xbox Series X | S (Microsoft)
Microsoft sayfası herhalde sadece Xbox One ve Series X / S için geçerli.

Mağaza sayfasında bu link yazıyor. Origin'i indirip deneyin.
''Konsolda'' diye belirtilmiş.
Evet hocam. Sınırlamalarda yazıyormuş, haklısınız.

Böyle bir kısıtlama yazmıyor.

Koşullar, sınırlamalar ve istisnalar geçerlidir. Ayrıntılar için https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/en/PC/ adresini ziyaret edin.

Özellikle:
EA Play abonelikleri aşağıdaki platformlardan ("platformlar") satın alınır:
  • EA.com - bilgisayar (EA)
    • www.ea.com/ea-play
    • EA masaüstü yazılımının ( www.origin.com/about ) en son sürümünün yüklenmesi gerekir;
    • Oynatma listesi başlıkları, ek içerik koruma teknolojisi ("cpt") ile EA veya üçüncü şahıs hile önleme yazılımının kurulumunu gerektirebilir.
  • Xbox One ve Xbox Series X | s (Microsoft)
Microsoft sayfası herhalde sadece Xbox One ve Series X / s için geçerli.

Mağaza sayfasında bu link yazıyor. Origin'i indirip deneyin.

Evet hocam. Sınırlamalarda yazıyormuş, haklısınız.

Eyvallah hocam konuya açıklık getirdiğin için sayende iademi sağladım. İyi forumlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı