KannHeil
Hectopat
Origin'i indirmen ve oyunlara bakman gerekiyor.Başlıkta gördüğünüz üzere Microsoft üzerinden 12 TL karşılığında EA Play 1 aylık üyeliğini satın aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Aboneliklerim kısmında gözüküyor.
Başlıkta gördüğünüz üzere Microsoft üzerinden 12 TL karşılığında EA Play 1 aylık üyeliğini satın aldım fakat nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ne yapmam gerekiyor? Aboneliklerim kısmında gözüküyor.
Böyle bir kısıtlama yazmıyor.Yalnız benim bildiğim sizin aldığınız o 12 liralık hali konsola özel. Yanlışım varsa düzeltin tam bilmiyorum.
Yalnız benim bildiğim sizin aldığınız o 12 liralık hali konsola özel. Yanlışım varsa düzeltin tam bilmiyorum.
''Konsolda'' diye belirtilmiş.Böyle bir kısıtlama yazmıyor.
KOŞULLAR, SINIRLAMALAR VE İSTİSNALAR GEÇERLİDİR. AYRINTILAR İÇİN https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/en/PC/ adresini ziyaret edin.Sanırım yanlış satın aldım emin olayım en kötü iade edeyim.![]()
Evet hocam. Sınırlamalarda yazıyormuş, haklısınız.''Konsolda'' diye belirtilmiş.
Böyle bir kısıtlama yazmıyor.
Koşullar, sınırlamalar ve istisnalar geçerlidir. Ayrıntılar için https://tos.ea.com/legalapp/eaplay/US/en/PC/ adresini ziyaret edin.
Özellikle:
EA Play abonelikleri aşağıdaki platformlardan ("platformlar") satın alınır:
Microsoft sayfası herhalde sadece Xbox One ve Series X / s için geçerli.
- EA.com - bilgisayar (EA)
- www.ea.com/ea-play
- EA masaüstü yazılımının ( www.origin.com/about ) en son sürümünün yüklenmesi gerekir;
- Oynatma listesi başlıkları, ek içerik koruma teknolojisi ("cpt") ile EA veya üçüncü şahıs hile önleme yazılımının kurulumunu gerektirebilir.
- Xbox One ve Xbox Series X | s (Microsoft)
- Microsoft Services Agreement
- EA Play | Xbox
- Belirli çevrimiçi oynatma listesi özelliklerine erişmek için Xbox Live Gold aboneliği gerekir.
Mağaza sayfasında bu link yazıyor. Origin'i indirip deneyin.
Evet hocam. Sınırlamalarda yazıyormuş, haklısınız.
Kaç gün içerisinde iade aldınız hocam? Ben de fark etmeden 1 yıllık aldım ve iptal ettim. Para iadesi yapıldı olarak gösteriyor ama para gelmedi. Papara kullanıyorum.Eyvallah hocam konuya açıklık getirdiğin için sayende iademi sağladım. İyi forumlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.