Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 26 Temmuz 2023 #1 Merhaba ben Steam'den 1 aylık EA Play aldım daha bugün ve mesela Need for Speed oynamak istiyorum bana diyor EA Play'de var. Tamam diyorum oraya gidince kütüphaneye ekle diyorum beni yine başladığım yere atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2023
Merhaba ben Steam'den 1 aylık EA Play aldım daha bugün ve mesela Need for Speed oynamak istiyorum bana diyor EA Play'de var. Tamam diyorum oraya gidince kütüphaneye ekle diyorum beni yine başladığım yere atıyor.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 26 Temmuz 2023 #2 Kütüphaneye eklenmiştir kontrol et.
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 26 Temmuz 2023 #3 Mike_Wazowski dedi: Kütüphaneye eklenmiştir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Benim gördüğüm kadarıyla Need for Speed gözüküyor FIFA 22 falan gözüküyor diğerlerini nasıl koyacağım?
Mike_Wazowski dedi: Kütüphaneye eklenmiştir kontrol et. Genişletmek için tıkla... Benim gördüğüm kadarıyla Need for Speed gözüküyor FIFA 22 falan gözüküyor diğerlerini nasıl koyacağım?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 26 Temmuz 2023 #4 Daniellvl dedi: Benim gördüğüm kadarıyla Need for Speed gözüküyor FIFA 22 falan gözüküyor diğerlerini nasıl koyacağım? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde teker teker kütüphaneye ekleyeceksin.
Daniellvl dedi: Benim gördüğüm kadarıyla Need for Speed gözüküyor FIFA 22 falan gözüküyor diğerlerini nasıl koyacağım? Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde teker teker kütüphaneye ekleyeceksin.
Kill Switch TR Hectopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Yer Aydın 26 Temmuz 2023 #5 Daniellvl dedi: Benim gördüğüm kadarıyla Need for Speed gözüküyor FIFA 22 falan gözüküyor diğerlerini nasıl koyacağım? Genişletmek için tıkla... mağaza kısmında arama yerine ea play yaz ordan gir istediğin oyunu ekle
Daniellvl dedi: Benim gördüğüm kadarıyla Need for Speed gözüküyor FIFA 22 falan gözüküyor diğerlerini nasıl koyacağım? Genişletmek için tıkla... mağaza kısmında arama yerine ea play yaz ordan gir istediğin oyunu ekle
Daniellvl Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 521 Çözümler 3 Yer Türkiye 26 Temmuz 2023 #6 Kill Switch TR dedi: Mağaza kısmında arama yerine EA Play yaz oradan gir istediğin oyunu ekle. Genişletmek için tıkla... Sorun yok yaptım teşekkürler.
Kill Switch TR dedi: Mağaza kısmında arama yerine EA Play yaz oradan gir istediğin oyunu ekle. Genişletmek için tıkla... Sorun yok yaptım teşekkürler.