S slauT Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 EA Play'den NFS Most Wanted indirdim Steam üzerinden. Origin'le oyuna giremiyorum şu hatayı veriyor, ekran alıntıları aşağıda. +Olarak Origin Games klasörünü E diskinden buraya attım sorun halen devam ediyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
EA Play'den NFS Most Wanted indirdim Steam üzerinden. Origin'le oyuna giremiyorum şu hatayı veriyor, ekran alıntıları aşağıda. +Olarak Origin Games klasörünü E diskinden buraya attım sorun halen devam ediyor.
Çözüm S S slauT 24 Temmuz 2022 XPLSG dedi: Sağ tıklayıp repair seçeneğine tıklayın hocam dosyaları düzelticektir bir hata varsa. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladığımda sadece download vs. yazıyordu hem Origin'i hem de oyunu tekrardan aynı diske yüklediğimde sorun çözüldü.
XPLSG dedi: Sağ tıklayıp repair seçeneğine tıklayın hocam dosyaları düzelticektir bir hata varsa. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladığımda sadece download vs. yazıyordu hem Origin'i hem de oyunu tekrardan aynı diske yüklediğimde sorun çözüldü.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 24 Temmuz 2022 #2 Sağ tıklayıp repair seçeneğine tıklayın hocam dosyaları düzelticektir bir hata varsa. Artı 0 Eksi
KS KS S slauT Centipat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #3 XPLSG dedi: Sağ tıklayıp repair seçeneğine tıklayın hocam dosyaları düzelticektir bir hata varsa. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladığımda sadece download vs. yazıyordu hem Origin'i hem de oyunu tekrardan aynı diske yüklediğimde sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
XPLSG dedi: Sağ tıklayıp repair seçeneğine tıklayın hocam dosyaları düzelticektir bir hata varsa. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladığımda sadece download vs. yazıyordu hem Origin'i hem de oyunu tekrardan aynı diske yüklediğimde sorun çözüldü.