R Rynkar1905 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #1 EA Play'den Battlefield 1 indirmeye çalışıyorum. C diskimde yer yok. D diskini seçmeme rağmen C diskine kurmaya çalışıyor. EA i D diskine kurdum bir şey değişmedi. Ayarlardan D diskini seçiyorum ama kabul etmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ocak 2024
EA Play'den Battlefield 1 indirmeye çalışıyorum. C diskimde yer yok. D diskini seçmeme rağmen C diskine kurmaya çalışıyor. EA i D diskine kurdum bir şey değişmedi. Ayarlardan D diskini seçiyorum ama kabul etmiyor.
A Alkyonejust Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #2 aynısı banada oldu çöze bildin mi Artı 0 Eksi
KS KS R Rynkar1905 Decapat Katılım 16 Ocak 2023 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #3 Alkyonejust dedi: aynısı banada oldu çöze bildin mi Genişletmek için tıkla... çözemedim Rynkar1905 dedi: Çözemedim. Genişletmek için tıkla... Alkyonejust dedi: Aynısı bana da oldu çöze bildin mi? Genişletmek için tıkla... Ama bundan önce bir sürü oyun indirmiştim D diskine ilk defa böyle bir sorun yarattı. Artı 0 Eksi
Alkyonejust dedi: aynısı banada oldu çöze bildin mi Genişletmek için tıkla... çözemedim Rynkar1905 dedi: Çözemedim. Genişletmek için tıkla... Alkyonejust dedi: Aynısı bana da oldu çöze bildin mi? Genişletmek için tıkla... Ama bundan önce bir sürü oyun indirmiştim D diskine ilk defa böyle bir sorun yarattı.