EA Play Pro ile EA FC 2024 çıktığında oynanır mı?

Daha fazla  
EA FC 2024 PC oyununu oynamak istiyorum. EA Pro aylık paket alsam oynayabilir miyim (oyun çıkınca) aylık ücreti ne kadar?

Hocam daha oyun çıkmadı. Çıkınca büyük ihtimalle olur ama. Aylık ücreti pahalıydı, onun yerine indirim döneminde satın almak daha mantıklı olabilir.

pc için olan ea app uygulumasındaki ea play pro ücreti şu şekilde;
aylık üyelik; 149,99 TL
yıllık üyelik; 999,99 TL

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    8,3 KB · Görüntüleme: 91
EA FC 2024 PC oyununu oynamak istiyorum. EA Pro aylık paket alsam oynayabilir miyim (oyun çıkınca) aylık ücreti ne kadar?
Olacaktır. Yıllık üyelikle alırsanız hem Ultimate Team'e de sahip olacaksınız hem de normal sürüm fiyatından bile daha düşüK fiyata almış olacaksınız. Zam gelmezse tabi.

ben ea play pro satın aldım ama ea sports fc 24 download kapalı neden indirilmiyor

Ben EA Play Pro satın aldım ama EA Sports FC 24 download kapalı neden indirilmiyor.

Hocam oyun daha çıkmadı. Erken erişim tarihi 22 Eylül oyunun tam çıkış günü ise 29 Eylül. Satın almış olduğun EA Play Pro oyunun Ultimate sürümüne denk geliyor. Bende eylül'ün ilk veya ikinci haftası almayı planlıyorum.

Şuan alsam sınırsız oynar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…