jonsnow53 Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #1 İçinde sadece 150 lira olan bir banka kartından EA Play Pro aldım. 1 ay dolmasına rağmen hala EA Play Pro üyeliğimi bitirmediler. Ödemeyi karttan çekemedik diye de mail atmışlar ama hala FC 24 oynayabiliyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2023
İçinde sadece 150 lira olan bir banka kartından EA Play Pro aldım. 1 ay dolmasına rağmen hala EA Play Pro üyeliğimi bitirmediler. Ödemeyi karttan çekemedik diye de mail atmışlar ama hala FC 24 oynayabiliyorum. Aynı şeyi yaşayan var mı?
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.698 Çözümler 23 5 Aralık 2023 #2 Üyelik bittikten sonra 7 gün oynama süresi veriyor. 5 de olabilir Game Pass mantığı işte.
jonsnow53 Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #3 Atamyolundayız dedi: Üyelik bittikten sonra 7 gün oynama süresi veriyor. 5 de olabilir Game Pass mantığı işte. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş yine de iyi
Atamyolundayız dedi: Üyelik bittikten sonra 7 gün oynama süresi veriyor. 5 de olabilir Game Pass mantığı işte. Genişletmek için tıkla... Evet öyleymiş yine de iyi