raspyy Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 11:56 #1 EA Play satın almaya çalışınca olmadı tekrar deneyin başka kart deneyin falan diyor ama başka kart da kullandım olmuyor. Kartlarda sıkıntı yok. Bir de daha ucuza sıkıntısız EA olay Pro alma yolu var mı? FC26 ve BF6 oynamak için istiyorum.
EA Play satın almaya çalışınca olmadı tekrar deneyin başka kart deneyin falan diyor ama başka kart da kullandım olmuyor. Kartlarda sıkıntı yok. Bir de daha ucuza sıkıntısız EA olay Pro alma yolu var mı? FC26 ve BF6 oynamak için istiyorum.
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 14:31 #2 Kredi kartıyla denerseniz olur, daha ucuza alma yolu da var ancak reklam olacağı için söylemeyi tercih etmiyorum. Artı 0 Eksi
Kredi kartıyla denerseniz olur, daha ucuza alma yolu da var ancak reklam olacağı için söylemeyi tercih etmiyorum.
KS KS raspyy Femtopat Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 18:40 #3 hyg dedi: Kredi kartıyla denerseniz olur, daha ucuza alma yolu da var ancak reklam olacağı için söylemeyi tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... deniyorum olmuyor hiçbir kartla olmuyor başka öneriniz var mı Artı 0 Eksi
hyg dedi: Kredi kartıyla denerseniz olur, daha ucuza alma yolu da var ancak reklam olacağı için söylemeyi tercih etmiyorum. Genişletmek için tıkla... deniyorum olmuyor hiçbir kartla olmuyor başka öneriniz var mı
hyg Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 373 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:44 #4 raspyy dedi: deniyorum olmuyor hiçbir kartla olmuyor başka öneriniz var mı Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim, ben Yapı Kredi bankası kredi kartımla ödüyorum. Artı 0 Eksi
raspyy dedi: deniyorum olmuyor hiçbir kartla olmuyor başka öneriniz var mı Genişletmek için tıkla... Şöyle söyleyeyim, ben Yapı Kredi bankası kredi kartımla ödüyorum.