EA Play Pro taksitli alınır mı?

462723

Hectopat
Yeni çıkacak olan EA FC 24 oynamak istiyorum fakat direkt ödeyebileceğim 1200 liralık bütçem yok. O yüzden EA Play Pro almak istiyorum. Bende ziraat Bankkart genç var. EA Play Pro alırsam her ay benden 150 TL olarak kesecek mi? Bankadan bankaya fark eder mi? Çünkü benim bildiğim bankalar 12 ay taksit yapmıyor. Bilgili bir arkadaş veya satın alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Son düzenleme:
Aylık alırsan ay ay senden kesecek ve ayda 150 TL'ye oynamış olacaksın yıllık alırsan da tek seferde 1000 TL çekecek ve aylık 83 liraya gelicek.

Sen aylık abonelik almış olacaksın yani aylık 150, 150 kesecek.

İptal etme gibi bir husus olur mu? 1000 lira mı çekecek yoksa 150 lira mı ben orasını pek anlamadım. Çünkü Todd'dan mesela yıllık Süper Lig alacağım diyelim 2000 bin TL kartımdan çekiyor ama taksite bölüyor bu nasıl oluyor sadece 150 lira mı çekecek? Yani 1 ay 150 vereceğim diğer ay vermesem abonelik iptal olup bir sonraki ay 150 versem tekrar aboneliğim aktif oluyor mu?

İptal etme gibi bir husus olur mu? 1000 lira mı çekecek yoksa 150 lira mı ben orasını pek anlamadım. Çünkü todd 'dan mesela yıllık Süper Lig alacağım diyelim 2000 bin TL kartımdan çekiyor ama taksite bölüyor bu nasıl oluyor sadece 150 lira mı çekecek?
Adı üstünde monthly yani aylık çekecek annual alırsan yani yıllık o zaman onu tek seferde çekecek hocam.

İptal etme gibi bir husus olur mu? 1000 lira mı çekecek yoksa 150 lira mı ben orasını pek anlamadım. Çünkü Todd'dan mesela yıllık Süper Lig alacağım diyelim 2000 bin TL kartımdan çekiyor ama taksite bölüyor bu nasıl oluyor sadece 150 lira mı çekecek? Yani 1 ay 150 vereceğim diğer ay vermesem abonelik iptal olup bir sonraki ay 150 versem tekrar aboneliğim aktif oluyor mu?
Üstteki senelik üyelik eğer onu alırsan 1 kereliğine 1000 tl çekecek aşağısındaki ise aylık üyelik onu alırsan aylık 150 150 ödeyeceksin. Sonra eğer bankan taksit yapıyorsa bankana ulaşıp 1000 tl'yi taksitlendirebilirsin.

Üstteki senelik üyelik eğer onu alırsan 1 kereliğine 1000 TL çekecek aşağısındaki ise aylık üyelik onu alırsan aylık 150 150 ödeyeceksin. Sonra eğer bankan taksit yapıyorsa bankana ulaşıp 1000 TL'yi taksitlendirebilirsin.

Kafama takılan tek sorun şu 12 ay boyunca 150TL ödemeye mecbur muyum? Yani 1 ay alıp 1 ay ödemesem iptal olsa sonraki ay alsam olmuyor mu? Sözleşme gibi bir şey mi bu alınca mecbur 12 ay boyunca para kesecek mi yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı