EA Play Pro Xbox'a gelecek mi?

TerimistBirisi

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU 8GB Ram NVIDIA GeForce GT 630
Meslek
Öğrenci
Selam. Başta FIFA 23 olmak üzere diğer EA oyunları için EA Play Pro alacaktım. Bir de Xbox One cihazım var. Bilgisayarımın kaldırabileceğinden fazla emin değilim ve sanırım EA Play Pro Xbox'ta yokmuş. Daha sonra EA Play Pro Xbox'a gelecek mi?

Bununla ilgili herhangi bir haber ya da bilgi yok.

Konsol tarafında FIFA gibi oyunları alıp, başka oyun oynamayan çok müşterisi olduğundan, oyunu abonelik yerine direkt satmak daha kârlı. Yani tüketiciler oyun almayı azaltırsa belki gelebilir. Ama CoD, FIFA, NBA gibi oyunların kitlesi, bu abonelik sistemlerini dahi bilmeyen ya da araştırmayan insanlar. O yüzden geleceğini sanmıyorum.

Bununla ilgili herhangi bir haber ya da bilgi yok.

Konsol tarafında FIFA gibi oyunları alıp, başka oyun oynamayan çok müşterisi olduğundan, oyunu abonelik yerine direkt satmak daha kârlı. Yani tüketiciler oyun almayı azaltırsa belki gelebilir. Ama CoD, FIFA, NBA gibi oyunların kitlesi, bu abonelik sistemlerini dahi bilmeyen ya da araştırmayan insanlar. O yüzden geleceğini sanmıyorum.

Hocam zaten Pro servisin albenisini sadece FIFA, Battlefield ve niş bir kitlesi olan F1 sağlıyor. Aylığı 15, yıllığı 100 dolar. Kitleleri de çok ortak değil, üçünü birden sürekli oynayacağım demedikçe abone olmak mantıklı değil. Story modlu oyunlar da bir süre sonra zaten Gamepass dahilindeki EA Play'e eklendiği için day 1 erişmeye çalışmak o kadar da mantıklı değil. Yani bu abonelik sunulsa illa ki alıcısı olur ama yukarıda yazdığım oyunların hepsini sürekli oynamayacak kişiler için olsa da olur olmasa da olur, çoğunluk için oyunları satın almak ya da buna abone olmanın kar-zarar durumu hem kullanıcı hem EA için denk sayılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı