Ben geçen gün EA Play Pro çok zamlandı diye yenilemeyi iptal etmiştim fakat 18 Eylül'e kadar üyelik sürem duruyordu. Daha sonra böyle bir mail geldiğini fark ettim ve iptalimi geri çekip yenilemeyi açtım.
Yenilemeyi burada yazan fiyattan mı yaparlar yoksa iptal edip geri çektim diye zamlı fiyattan mı yaparlar, bilgisi olan var mı?
Eski fiyattan yaparlar aynısını ben yaşadım. Para kesilmesin diye iptal etmiştim kartımı, sonra tekrardan ekledim süre dolduğunda 999 tlye yenilendi 1 senelik hesabım.
Eski fiyattan yaparlar aynısını ben yaşadım. Para kesilmesin diye iptal etmiştim kartımı, sonra tekrardan ekledim süre dolduğunda 999 tlye yenilendi 1 senelik hesabım.
Eski fiyattan yaparlar aynısını ben yaşadım. Para kesilmesin diye iptal etmiştim kartımı, sonra tekrardan ekledim süre dolduğunda 999 TL'ye yenilendi 1 senelik hesabım.
Hocam bende sizin gibi yenilemeyi iptal edip kart bilgilerimi silmiştim. Şimdi yenilemeyi tekrar aktif ettim ancak kart bilgilerini eklerken hata veriyor. Siz nasıl eklediniz kart bilgilerinizi?
Hocam bende sizin gibi yenilemeyi iptal edip kart bilgilerimi silmiştim. Şimdi yenilemeyi tekrar aktif ettim ancak kart bilgilerini eklerken hata veriyor. Siz nasıl eklediniz kart bilgilerinizi?