EA Play Pro yenileme ücreti değişir mi?

emtu23

Centipat
Daha fazla  
Ben geçen gün EA Play Pro çok zamlandı diye yenilemeyi iptal etmiştim fakat 18 Eylül'e kadar üyelik sürem duruyordu. Daha sonra böyle bir mail geldiğini fark ettim ve iptalimi geri çekip yenilemeyi açtım.
Yenilemeyi burada yazan fiyattan mı yaparlar yoksa iptal edip geri çektim diye zamlı fiyattan mı yaparlar, bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• ea mail.jpg
    103,1 KB · Görüntüleme: 286
Eski fiyattan yaparlar aynısını ben yaşadım. Para kesilmesin diye iptal etmiştim kartımı, sonra tekrardan ekledim süre dolduğunda 999 tlye yenilendi 1 senelik hesabım.

@emtu23

Eski fiyattan yaparlar aynısını ben yaşadım. Para kesilmesin diye iptal etmiştim kartımı, sonra tekrardan ekledim süre dolduğunda 999 TL'ye yenilendi 1 senelik hesabım.

@emtu23

Hocam bende sizin gibi yenilemeyi iptal edip kart bilgilerimi silmiştim. Şimdi yenilemeyi tekrar aktif ettim ancak kart bilgilerini eklerken hata veriyor. Siz nasıl eklediniz kart bilgilerinizi?

Hocam bende sizin gibi yenilemeyi iptal edip kart bilgilerimi silmiştim. Şimdi yenilemeyi tekrar aktif ettim ancak kart bilgilerini eklerken hata veriyor. Siz nasıl eklediniz kart bilgilerinizi?

Yenilenme süresi dolduysa ondan olmuyordur. Veya farkına varıp iptal etmişte olabilirler :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…