Daha cıkmayan oyun?
Oynanabiliyor şuan erken sürüm,ea proda zaten var ea playde bile deneme sürümü var hocam,sizinkinde sıkıntı var.Daha cıkmayan oyun?
Daha cıkmayan oyun?
Ben gönderdiğim linkte göremiyorum EA Play Games - Video Game Subscription Service - Electronic ArtsEA Play Pro , Ultimate sürümü yerine geçiyormuş o nedenle dün çıktı oyun.
EA Play Pro , Ultimate sürümü yerine geçiyormuş o nedenle dün çıktı oyun.
Ben gönderdiğim linkte göremiyorum EA Play Games - Video Game Subscription Service - Electronic Arts
EA uygulamasında gözüküyor zaten EA Play Pro'ya dahil olduğu. Üyeliğiniz var ise girip deneyin.
Benim attığım linkte neden oyunlar kısmında gözükmüyor peki. Tereddüt ediyorum yani. Şimdi iki farklı seçenek bulunuyor. Ön sipariş kısmına gelince bir Ultimate sürümü gözüküyor 1.079 TL bir de EA Play Pro yeri var 999.99. Anlamadığım nokta burası.
EA Play - EA Video Game Membership - EA Official Site 999,99 Doğru yer mi ?Tereddüt ettiğin şeye patladım. Reis ea app'i indir, karşına DAN diye çıkacak pro al fc24 şimdi indir di
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.