SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Eylül 2023 #11 Sirri0101 dedi: EA Play - EA Video Game Membership - EA Official Site 999,99 Doğru yer mi ? Genişletmek için tıkla... Site açılmıyor da ea.com olduğu sürece yanlış yere gitmeniz zor.
Sirri0101 dedi: EA Play - EA Video Game Membership - EA Official Site 999,99 Doğru yer mi ? Genişletmek için tıkla... Site açılmıyor da ea.com olduğu sürece yanlış yere gitmeniz zor.
Sirri0101 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #12 Sirri0101 dedi: EA Play - EA Video Game Membership - EA Official Site 999,99 Doğru yer mi ? Genişletmek için tıkla... Peki Bu Ne ? Xbox, PlayStation ve PC için EA SPORTS FC™ 24 Ön Siparişi Verin - Electronic Arts 3 Seçenek Var Burda Sirri0101 dedi: Peki Bu Ne ? Xbox, PlayStation ve PC için EA SPORTS FC™ 24 Ön Siparişi Verin - Electronic Arts 3 Seçenek Var Burda Genişletmek için tıkla... Ultimate'den bağımsız , Play Pro Alınca Sanırım Diğer Oyunlarıda Oynayabiliyoruz sanırım
Sirri0101 dedi: EA Play - EA Video Game Membership - EA Official Site 999,99 Doğru yer mi ? Genişletmek için tıkla... Peki Bu Ne ? Xbox, PlayStation ve PC için EA SPORTS FC™ 24 Ön Siparişi Verin - Electronic Arts 3 Seçenek Var Burda Sirri0101 dedi: Peki Bu Ne ? Xbox, PlayStation ve PC için EA SPORTS FC™ 24 Ön Siparişi Verin - Electronic Arts 3 Seçenek Var Burda Genişletmek için tıkla... Ultimate'den bağımsız , Play Pro Alınca Sanırım Diğer Oyunlarıda Oynayabiliyoruz sanırım
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Eylül 2023 #13 Sirri0101 dedi: Peki Bu Ne ? Xbox, PlayStation ve PC için EA SPORTS FC™ 24 Ön Siparişi Verin - Electronic Arts 3 Seçenek Var Burda Genişletmek için tıkla... Ön sipariş ve Ea play pro farklı şeyler.
Sirri0101 dedi: Peki Bu Ne ? Xbox, PlayStation ve PC için EA SPORTS FC™ 24 Ön Siparişi Verin - Electronic Arts 3 Seçenek Var Burda Genişletmek için tıkla... Ön sipariş ve Ea play pro farklı şeyler.
Sirri0101 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #14 SHYAH dedi: Ön sipariş ve EA Play Pro farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Çok karıştı hocam. Özetle şunu mu diyorsunuz. Sen git kardeşim EA Play Pro al FC 24 oyna =)
SHYAH dedi: Ön sipariş ve EA Play Pro farklı şeyler. Genişletmek için tıkla... Çok karıştı hocam. Özetle şunu mu diyorsunuz. Sen git kardeşim EA Play Pro al FC 24 oyna =)
ozturkgokhan1 Yoctopat Katılım 24 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #15 EA Play Pro'dan erken erisim ve Ultimate haklarini Xbox'da alamadim. Xbox'da oynuyorum hala EA Play deneme olarak oyunu aciyor. Ne yapmak lazim?
EA Play Pro'dan erken erisim ve Ultimate haklarini Xbox'da alamadim. Xbox'da oynuyorum hala EA Play deneme olarak oyunu aciyor. Ne yapmak lazim?
6 652601 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 145 Çözümler 1 1 Ekim 2023 #16 ozturkgokhan1 dedi: EA Play Pro'dan erken erisim ve Ultimate haklarini Xbox'da alamadim. Xbox'da oynuyorum hala EA Play deneme olarak oyunu aciyor. Ne yapmak lazim? Genişletmek için tıkla... Eğer Game Pass üyesiyseniz EA Play üyesisinizdir. EA playpro ise EA Play'in daha üst seviyesi.
ozturkgokhan1 dedi: EA Play Pro'dan erken erisim ve Ultimate haklarini Xbox'da alamadim. Xbox'da oynuyorum hala EA Play deneme olarak oyunu aciyor. Ne yapmak lazim? Genişletmek için tıkla... Eğer Game Pass üyesiyseniz EA Play üyesisinizdir. EA playpro ise EA Play'in daha üst seviyesi.